Vissza

Hírek

Gyümölcsnapok a Katica Tanyán!

2020. szeptember 7.

Kinek, mi jut eszébe az őszről? Van aki az iskolakezdésre gondol, van akinek a hulló levelek, és a deres fű képe ugrik be, de akadnak olyanok is, akik rögtön az őszi gyümölcsök ízét érzik a szájukban. Mi is ez utóbbi csoportba tartozunk a Katica Tanyán!

Gyümölcsnapok a Katica Tanyán!

Lehet sárga, piros, zöld, hámozott, magozott vagy aszalt...A Katica Tanyán ezen a hétvégén a gyümölcsöké lesz a főszerep! Szeptember 12-13-án Gyümölcsnapokat tartunk. Ennek keretében készíthettek gyümölcsös függőt, alma nyomdázhattok, valamint sütünk a kemencében gyümölcsöt is. 

A Katica Tanyán különösen figyelünk arra, hogy játékaink minden generáció számára alkalmasak legyenek, éppen ezért kültéri csúszdaparkunk minden korosztály számára aktív kikapcsolódást jelent. Akárcsak az elektromos gokart pályánk, ahol a 10 év alatti gyermekek a szüleikkel együtt, két üléses gokartban száguldhatnak. Tartsatok velünk most is!

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett. Tudd meg, összefoglalónkból, hogy mit teszünk a környezetünkért!

Ahogy az iskolában és az oviban, nálunk is most kezdődik az „új év”, így szeretnénk felhívni a figyelmet a nyitvatartás változására. Bővebb információt ITT találsz!

Gasztronómiai ajánlatunk: Hideg vegyes gyümölcsleves — csirke gyümölcsöntettel — almás süti. 

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  
Európai Uniós pályázataink