Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

18. születésnapi rendezvénnyel és gyümölcsnapokkal várunk a hétvégén!

2022. szeptember 7.

Nagykorúvá vált a Katica Tanya, ezt a fontos eseményt pedig egy nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepeljük meg szeptember 10-én szombaton! Várunk benneteket!

18. születésnapi rendezvénnyel és gyümölcsnapokkal várunk a hétvégén!

Mindenkinek az életében fontos állomás amikor nagykorúvá válik. Ez történt most velünk is, hiszen 2003-ban több mint 18 éve lépett be az első látogatónk a kapun. A világjárvány ugyan közbeszólt, hogy a napján ünnepeljünk, de most szombaton már semmi sem állíthat meg bennünket, hogy veletek együtt emlékezzünk meg erről a számunkra olyan fontos eseményről!

Születésnapunk alkalmából mi szeretnénk megajándékozni benneteket: tartsatok velünk, mert ezen a napon a normál belépő áráért a megszokott több mint 100 attrakció mellett ünnepi programokkal is várunk.

születésnap

A szombati nap folyamán a programjaink házigazdája Geszler Dorottya lesz, akivel az alábbi programokkal várunk:

  • Szerezzétek meg a család Érettségi Bizonyítványát 18 játékállomás teljesítésével!
  • Nevezzetek be a délutáni Bátor Család sorversenyre!
  • Csináljuk meg együtt a Katica Tanya 18 éves flashmob-ját!
  • Tortázzunk egyet közösen!

A teljes programért kattints ide.

Természetesen a szeptember nem múlhat el gyümölcsös programok nélkül sem. A szombati születésnap után, vasárnap gyümölcsös függő – alma-nyomda vár rátok. Attrakcióink és programjaink az ősz beköszöntével is kellemes kikapcsolódást nyújtanak a fiataloknak és a régebb óta fiataloknak egyaránt.

Ha fiatalabb vagy, mint tizennyolc, vagy éppen tizedikén töltöd, esetleg már nem is számolod, hogy mikor múltál el – mindenképpen itt a helyed a Katica Tanyán.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Hideg vegyes gyümölcsleves – csirke gyümölcs öntettel – almás süti.

Európai Uniós pályázataink