Vissza

Hírek

Ha őszi szünet, akkor Katica Tanya!

2021. október 21.

A levelek sárgulnak, majd lehullanak és az iskolából is lassan letelik a második hónap. Mit jelent ez? Az őszi szünet kezdetét! Várunk titeket a szünet minden napján izgalmas tematikus és állandó programok hadával!

Ha őszi szünet, akkor Katica Tanya!

Várunk Benneteket az őszi szünetben is!  Október 23-31. között minden nap 9:00-19:00 óra között, november elsején pedig 9:00 - 18:00 óra között tart nyitva a Tanya. Tematikus és állandó programok hada vár Benneteket! Garantáljunk, hogy egy unalmas percetek sem lesz, ha ellátogattok hozzánk!

Október 23-24. között a Mesterségek Napja keretein belül készítsetek szalma, és csuhétárgyakat Rostás Klárával. Október 25-november 3. között pedig vegyetek részt „Tökjó” napjaink egyikén, ahol a sárga óriási tök lesz a főszereplő. Ha extrémebb kikapcsolódásra vágytok, próbáljátok ki a Kalandbarlangot, ahol tudtok trambulinozni, vagy épp falat mászni.

tökjó napok a katica tanyán

A jó idő esetén minden kinti attrakciónk is használható, az elektromos gokartpályát is beleértve. Többszintes játszó- és csúszdaház is remek lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyok egyaránt. Az őszi szünet minden napján várunk benneteket!
 

Gasztronómiai ajánlatunk: Tejszínes kukoricaleves – zsiványpecsenye kukoricás rizzsel – kakaós kevert.

                                   

Amennyiben nagy létszámú családi, céges, oktatási intézmény által szervezett rendezvényhelyszínt keresel, klikk ide! 

 

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!

Európai Uniós pályázataink