Vissza

Hírek

Nyitva tartás a Katica Tanyán csütörtökön késő estig!

2018. június 26.

Nincs kedvetek korán aludni? Kihasználnátok a jó időt és kipróbálnátok a játékainkat esti környezetben is? Gyertek, fedezzétek fel a késő esti csúszdázás, trambulinozás élményét! Aki fokozni szeretné az izgalmakat, a sötétségbe boruló Bolyongó (500 m2-es óriás labirintus) meghódítását is megpróbálhatja csütörtökön, június 28-án. A hétvége sem maradhat különleges programok nélkül. Jeles napjaink sorát a Középkori hétvégével folytatjuk.

Nyitva tartás a Katica Tanyán csütörtökön késő estig!

Vége az iskolának, a csillagászati nyár is kezdetét vette. Ünnepeljük együtt Szent Iván éjjelét és tartsatok velünk Kalandbarlangunk hivatalos megnyitóján! Ezért június 28-án, csütörtökön hosszabb nyitva tartással várunk mindenkit, este 10 óráig nyílik lehetőségetek játékaink használatára. A csillagos ég alatt trambulinozhattok, fánkcsúszdázhattok, reflektorfénynél, és a beltéri játékok is rendelkezésetekre állnak egész este.
A hétvége folyamán középkori hangulatban telnek majd a napok, a programok közt címerfestés, kaloda és derespróba, íjászat, vívásoktatás, csatacsillag-és kelevézdobás, valamint hajítógép bemutató is szerepel. Ahhoz, hogy mindezt erővel is bírjuk, bizony szükségeltetik ebéd fogyasztása is. Nálunk erre is van lehetőség, gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére: barackkrém leves, lovagok álma, gyümölcsös lepény.
 
Várunk mindenkit ezen a különleges héten!

 

Európai Uniós pályázataink