Egynapos csoportos látogatás regisztrációja

 

Kedves Csoportvezető! Köszönjük érdeklődését! Ezen az oldalon egynapos óvodás, iskolás csoportlátogatást tud regisztrálni (minimum 10 fős csoport esetén).

Egyéni/családi szállásfoglaláshoz kérjük használja az online szállásfoglalás lehetőséget.

FRISSÍTÉS 2022. május 18-án:

FIGYELEM!

2022. május 27-e péntek, május 28-a szombat, június 3-a és június 10-e pénteki napokra nem tudunk már több csoportot fogadni. Megértésüket köszönjük!

Kérjük, a tervezett látogatás előtt legalább 14 nappal regisztrálja a csoportot! Ha már meglévő regisztrációt/foglalást szeretne módosítani, kérjük NE ezt a felületet használja, hanem a foglalását visszaigazoló e-mailt küldje vissza a módosításokkal ügyfélszolgálatunkra (info@katicatanya.hu). Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telefonon nem fogadunk el sem foglalást, sem foglalás módosítást.

Köszönjük együttműködését, kellemes kirándulást kívánunk!

Időpont

Létszám

Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus

Információ: Csoportos foglaláshoz legalább 10 fő megadása szükséges!

Szervező adatai:

Fizető/számla viselő adatai:

Kedvezményes étkezés igény

Kedvezményes csoport étkezésre akkor van lehetőség, ha a csoport egy féle főételt választ (leves és főétel, vagy csak főétel). Amennyiben több félét szeretnének, azt a’la carte módon, az önkiszolgáló éttermünkben tudják megvásárolni a normál áron.

Húsleves

Plus Minus
Plus Minus

Bolognai spagetti

Plus Minus
Plus Minus

Csirkés rakott tészta sajttal egybesütve

Plus Minus
Plus Minus

Zöldséges, csirkés rizottó

Plus Minus
Plus Minus

Bácskai rizseshús

Plus Minus
Plus Minus

Ár*

Belépő:
Étkezés:
Összesen:

*Megjegyzés: ez az árkalkuláció egy irányadó ár, a végső ár ettől eltérhet. A regisztrált látogatás/foglalás végleges árait a megadott e-mail címre küldjük el a visszaigazolás részeként.