Egynapos csoportos látogatás regisztrációja

 

Kedves Csoportvezető! Köszönjük érdeklődését! Ezen az oldalon egynapos óvodás, iskolás, egyéb intézményi csoportlátogatást tud regisztrálni (minimum 10 fős csoport esetén).

Egyéni/családi szállásfoglaláshoz kérjük használja az online szállásfoglalás lehetőséget.

  • Június 18-ától az Élményközpont belépők árai is megváltoznak. 

FIGYELEM!

A folyamatosan növekvő világpiaci és hazai áremelkedések következményeként a mi működési költségeink is jelentősen megnőttek az utóbbi hónapokban. Emiatt sajnos működésünk óta először évközbeni áremelést kell eszközölnünk. Természetesen, amennyire csak lehet, igyekeztünk minimalizálni az emelés mértékét.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2022.  június 18-tól az Élményközpont belépőjegyek, valamint az étkezések árai megváltoztak. 

 

Kérjük, a tervezett látogatás előtt legalább egy héttel regisztrálja a csoportot! Ha már meglévő regisztrációt/foglalást szeretne módosítani, kérjük NE ezt a felületet használja, hanem a foglalását visszaigazoló e-mailt küldje vissza a módosításokkal ügyfélszolgálatunkra (info@katicatanya.hu). Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telefonon nem fogadunk el sem foglalást, sem foglalás módosítást.

Köszönjük együttműködését, kellemes kirándulást kívánunk!

Időpont

Létszám

Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus

Információ: Csoportos foglaláshoz legalább 10 fő megadása szükséges!

Szervező adatai:

Fizető/számla viselő adatai:

Kedvezményes étkezés igény

Kedvezményes csoport étkezésre akkor van lehetőség, ha a csoport egy féle főételt választ (leves és főétel, vagy csak főétel). Amennyiben több félét szeretnének, azt a’la carte módon, az önkiszolgáló éttermünkben tudják megvásárolni a normál áron.

Húsleves

Plus Minus
Plus Minus

Bolognai spagetti

Plus Minus
Plus Minus

Csirkés rakott tészta sajttal egybesütve

Plus Minus
Plus Minus

Zöldséges, csirkés rizottó

Plus Minus
Plus Minus

Bácskai rizseshús

Plus Minus
Plus Minus

Ár*

Belépő:
Étkezés:
Összesen:

*Megjegyzés: ez az árkalkuláció egy irányadó ár, a végső ár ettől eltérhet. A regisztrált látogatás/foglalás végleges árait a megadott e-mail címre küldjük el a visszaigazolás részeként.