Egynapos csoportos látogatás regisztrációja

 

Kedves Csoportvezető, köszönjük érdeklődését! Ezen az oldalon egynapos óvodás, iskolás, egyéb intézményi csoportlátogatást tud regisztrálni (minimum 10 fős csoport esetén).

Egyéni/családi szállásfoglaláshoz kérjük használja az online szállásfoglalás lehetőséget (családoknak nem szükséges és nem is lehetséges látogatást foglalni az Élményközpontban).

Árkalkulációt készíteni 1napos csoportlátogatáshoz itt tud: https://katicatanya.hu/arak.html

 

 

 

 

Kérjük, a tervezett látogatás előtt legalább egy héttel regisztrálja a csoportot! Ha már meglévő regisztrációt/foglalást szeretne módosítaniNE ezt a felületet használja, hanem a foglalását visszaigazoló e-mailt (a 6 számjegyű foglalási azonosítóval) küldje vissza vagy továbbítsa emailen a módosítások megjelölésével ügyfélszolgálatunkra (info@katicatanya.hu). Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telefonon nem fogadunk el sem foglalást, sem foglalás módosítást.

Figyelem! ÁRAJÁNLAT kéréséhez (belépő, programok, étkezés) is szükséges a csoportot regisztrálnia a fenti linken! A regisztráció nem jár semmilyen fizetési kötelezettséggel, bármikor módosítható, vagy törölhető.

Köszönjük együttműködését, kellemes kirándulást kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Időpont

Létszám

Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus
Plus Minus

Információ: Csoportos foglaláshoz legalább 10 fő megadása szükséges!

Szervező adatai:

Fizető/számla viselő adatai:

Kedvezményes étkezés igény

Kedvezményes csoport étkezésre akkor van lehetőség, ha a csoport egy féle főételt választ (leves és főétel, vagy csak főétel). Amennyiben több félét szeretnének, azt a’la carte módon, az önkiszolgáló éttermünkben tudják megvásárolni a normál áron.

Húsleves

Plus Minus
Plus Minus

Bolognai spagetti

Plus Minus
Plus Minus

Csirkés rakott tészta sajttal egybesütve

Plus Minus
Plus Minus

Zöldséges, csirkés rizottó

Plus Minus
Plus Minus

Bácskai rizseshús

Plus Minus
Plus Minus

Ár*

Belépő:
Étkezés:
Összesen:

*Megjegyzés: ez az árkalkuláció egy irányadó ár, a végső ár ettől eltérhet. A regisztrált látogatás/foglalás végleges árait a megadott e-mail címre küldjük el a visszaigazolás részeként.


Európai Uniós pályázataink