Vissza

Hírek

Hozzánk is ellátogat a Mikulás!

2021. december 1.

December 5-én hozzánk is ellátogat a Mikulás! Várunk Benneteket Mikulás-ünnepségünkre, ahol közös kézműveskedéssel is készülünk! Tartsatok velünk!

Hozzánk is ellátogat a Mikulás!

December 5-én 15:00 órai kezdettel minden kedves Vendégünket szeretettel várjuk fergeteges Mikulás-ünnepségünkre, ahol közös kézműveskedéssel szeretnénk kedveskedni azoknak, akik meglátogatnak minket, illetve az úton lévő Mikulást is szeretnénk elcsalogatni ide hozzánk, a Katica Tanyára!

A Mikulás-ünnepségen kívül készítünk még csipesz rénszarvasokat is. Természetesen  a kézműves foglalkozásokon túl a többi játékot is használhatjátok! A Kalandbarlang a mászófalakkal, mini-bowlinggal, ugrószőnyegekkel csak rátok vár! 

Te ismered a Mikulás legendás történetét? Szent Miklós a szüleitől örökölt mesés vagyont a szegények és gyermekek megsegítésére fordította. A jó cselekedeteiről több legenda is ismert, ezekből alakult ki a Mikulás személye is. 

Hangolódjatok a hétvégére ezzel a kedves történettel!

Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére: Fokhagymakrémleves — cigánypecsenye — aranygaluska.
                             

Nem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi felkészülést! Ajándékozzatok élményt szeretteiteknek és váltsatok Katica Kártyát!   

 

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!

Európai Uniós pályázataink