Vissza

Hírek

Katica és nyárvégi iskolaváró napok a Katica Tanyán

2022. augusztus 22.

Elérkeztünk a nyár végéhez. Ne gondoljátok azonban, hogy magatokra hagyunk benneteket az iskolakezdés pillanataiban! Augusztus utolsó hétvégéjén, mi is segítünk, hogy könnyebb legyen a tanévkezdés. Mappa és órarend készítése vár rátok, de alkothattok akár katicás könyvjelzőt, vagy katica kulcs-tartót is.

Katica és nyárvégi iskolaváró napok a Katica Tanyán

 

Ráadásul, ha úgy érzed, hogy vannak olyan kiegészítők, amik még hiányoznak a készletedből, ajándéktárgyaink közül is vásárolhatsz egy tollat, ceruzát, radírt, jegyzetfüzetet, vagy akár egy tolltartót is, hogy a hétköznapokon is legyen, ami emlékeztet titeket a nálunk eltöltött kellemes napokra.

Bár az iskolai szünet véget ér, a jó idő még sokáig velünk marad, így ha kedved támad feleleveníteni az emlékeket, továbbra is várunk rád. Több mint száz attrakció és megannyi kellemes pillanat, amivel eddig is kiszolgáltunk titeket, és ez továbbra is a rendelkezésetekre áll.

allatsimogatas

Állatsimogatónk kiskedvencei eddig is nagyon sokaknak csaltak mosolyt az arcára, így a sok játék mellett, az is örömteli élményt nyújthat, pláne, ha olyan környezetben élsz, ahol nem nagyon találkozhatsz cicán és kutyán kívül más állattal. Nálunk testközelből ismerkedhetsz meg velük, legyen szó nyuszikról, vagy akár tehénről

És mint tudjátok: Lám a szeme, lám a szeme: nos ezt is megnézhetitek nálunk.  

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Burgonyaleves – Kárpáti borzaska – Rizsfelfújt

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy AUGUSZTUS 27-ÉN SZOMBATON DÉLUTÁN ÉS ESTE Zsuzsi és Laci esküvői szertartásának és vacsorájának helyszíne lesz a Katica Tanya Élményközpont, EZÉRT AZNAP MELEG ÉTELT CSAK  13:45 IG BIZTOSÍTUNK ÉTTERMÜNKBEN, 14:00-től az étterem zárva lesz. A Tópart egy részén A KÉSŐ DÉLUTÁNI ÓRÁKBAN RÖVIDEBB időre KORLÁTOZOTT LEHET A KÖZLEKEDÉS. Üdítőt, kávét, szendvicset és előre csomagolt ételt aznap délután  a tóparton, recepción illetve a gokart pályán vásárolhattok.

születésnap

A Katica Tanya nagykorúvá vált, melyet egy nagyszabású, 18. születésnapi rendezvénnyel ünneplünk meg 2022. szeptember 10.-én! A programokról és a 18 év történéseiről ezen a linken olvashattok. Addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken. 


 

 

 

Európai Uniós pályázataink