Vissza

Hírek

Kedvenceink a lovak a Katica Tanyán

2022. július 7.

Túl vagyunk az idei nyár első igazi hőhullámán, a következő napok némi enyhülést ígérnek. A meleg nemcsak minket, embereket visel meg, de az állatok számára is megterhelő lehet. A Katica Tanyán mindent elkövetünk, hogy a nálunk lévő állatok minél komfortosabban érezzék magukat.

Kedvenceink a lovak a Katica Tanyán

 

A hétvégénk egyik fő programja is az állataink komfortosságára épül,  ami a „Kedvenceink a lovak” címet kapta. A lóápolás néhány területét mutatjuk meg nektek, és ha kedvetek van erről egy kellemes emléket magatokkal vinni, részt vehettek egy kézműves foglalkozásunkon, ahol lovas képeket készítünk veletek, szalvéta technikával.

A múltidézés azonban ezzel nem ér véget, hiszen, mint minden héten, most is lehetőséget kaptok, hogy a langalló-, vagy a kenyérdagasztás közben ismerkedjetek nagyszüleink gasztronómiai tudásával.

Langalló


A Katica Tanyán továbbra is száz feletti attrakció várja az idelátogatókat, így az unokáktól a nagyszülőkig minden korosztály megtalálja a neki tetsző programot.

Ismét szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy lehetőséged van kitölteni a Katica-, és az Öko-totónkat, ahol továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy ne csak a telitalálatos szelvényekkel lehessen nyerni.

Gasztronómiai ajánlatunk: Gombaleves – Zselic erdei vaddisznópörkölt – Körtés meglepetés

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink