Vissza

Hírek

Kisláma született a Katica Tanyán! 

2023. április 6.

2023 tavaszának legörvendetesebb híre, hogy Samu és Zelma nászából végre kisláma született. Nem is akármilyen: egy hosszú lábakon imbolygó hófehér szőrpamacs, aki igazi meglepetésként érkezett, hiszen nem is sejtettük, hogy jönni fog.

Kisláma született a Katica Tanyán! 

Sok nehézségen vagyunk túl, egy emberként izgult érte a Katica Tanya minden dolgozója. Az első napok nagyon rázósak voltak, mi cumiztattuk a kiscsikót, mert Zelmának nem volt teje. Azóta kapott állatorvosi segítséget, és most már láthatóan csikó-mama-papa is jól vannak. Zelma, az anyuka, lesi a kiscsikó minden mozdulatát, óvja mindentől. Nem is csoda, hiszen a kisfiúnak vannak a világ leggyönyörűbb hófehér láma szempillái, ebben apukájára, Samura hasonlít. A pici egyre kíváncsibb, már a Vendégekhez is odamegy. Mi pedig egy szempillantásra egy igazi lámacsalád büszke gazdái lettünk, reggelente első utunk hozzájuk vezet: meglessük nőtt-e egy este alatt :). Szerencsére nagyon erős, élni akar és ügyesen fejlődik. Ha kíváncsiak vagytok rá, gyertek, leskelődjetek ti is velünk!

Segítsetek nekünk megtalálni a legtalálóbb nevet a lámacsikónak!  

Látogassatok el hozzánk és örökítsétek meg magatokat a kislámával vagy az egész lámacsaláddal, majd (miután megismertétek) a közös fotóval vegyetek részt névadó játékunkban. A fotótokat a névadó ötletetekkel együtt a  gazdasag@katicatanya.hu  email címre várjuk. A munkatársaktól legtöbb szavazatot kapó név ötletgazdája egy családi belépővel lesz gazdagabb, és a lámák lakóhelyére kerülő feliraton is megörökítjük a névadó személyét. Inspirálódjatok a mi fotóinkkal ezen a linken

 

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink