Vissza

Hírek

Középkori hétvége

2024. április 10.

Utazzunk együtt az időben! Tarts velünk, és legyél te a kardforgatás vagy az íjászat nagymestere.

Középkori hétvége

Vegyünk részt együtt egy kis időutazáson! Tarts velünk az elkövetkező hétvégén, és legyél te a kardforgatás és íjászat nagymestere.

Címerfestés, íjászat, vívás-oktatás, csatacsillag- és kelevézdobás, valamint hajítógép bemutató is vár rátok szombaton és vasárnap.

A várható időjárás alkalmasnak ígérkezik mind a beltéri, mind a szabadtéri programjainkhoz, attrakcióinkhoz. A tóparton továbbra is várnak vízi járműveink, és a Lökd meg a kecskét.
Ha igazi kihívásra vágysz, a Bolyongó labirintus valódi kaland lesz számodra! A Puhi-dühiben a legapróbbak számára biztosítunk kikapcsolódást, míg a játszóházunkban egyszerre érezheti jól magát szülő és gyermek, ahogy csúszdáink is az egész család arcára mosolyt csalnak, még ha néha meredeknek is tűnik egy-egy produkció. 
Ha szereted a friss tejet, meg is nézheted, hogyan varázsoljuk elő! Esténként megnézheted a bemutató fejést, várunk a programra minden érdeklődőt. 
És ha ennyi izgalom nem elég, próbáld ki e-gokart pályánkat! Reméljük csak a jókedved lesz féktelen.


Gasztronómiai ajánlatunk: Gulyásleves gazdagon – Libacomb grillezett polentával – Párolt káposzta – Mákos guba

 

 


 

 


 

 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink