Vissza

Hírek

Középkori hétvége a Katica Tanyán

2022. augusztus 5.

Augusztus első hétvégéjén visszatér a Katicatanyára a középkor. Programjaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy ízelítőt kapjunk az évszázadokkal ezelőtt élt őseink életéről, küzdelmeiről.

Középkori hétvége a Katica Tanyán

Vívásoktatás –csatacsillag– és kelevézdobás – hajítógép bemutató – csupán néhány programelem, ami segít az időutazásban.

Minden korosztály számára kínálunk programot, így csak az nem fogja jól érezni magát, aki otthon marad. Ha a lassabb tempót szereted, várunk a Matyi-vonat utasaként, ha viszont a száguldás szerelmese vagy, az elektromos gokartpályánk a neked való kihívás.

Ha igazi erőpróbára vágysz, arra is van ajánlatunk: Lökd meg a kecskét, Baltahajító, Iga-rugó... De ha a fizikai erő helyett az ügyességedet akarod próbára tenni, akkor is van ajánlatunk a számodra: Foci-dart’s, Focilövő, Foci-biliárd.

Ennyi labda után, talán könnyebb elfogadni, hogy mi tényleg egy kerek ajánlattal várunk a Katica Tanyán.

Továbbra is lehetőséged van kitölteni a Katica-, és az Öko-totónkat, ahol besegítünk Fortunának, hogy ne csak a telitalálatos szelvényekkel lehessen nyerni. A kérdésekre megtalálod nálunk a választ, a feladatod csupán annyi, hogy nyitott szemmel járj!

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Nyerges leves (csülkös bab) – Csikós tokány galuskával – Diós ke-vert

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink