Vissza

Hírek

Középkori hétvége és a munka ünnepe

2023. április 27.

Ugye te is hallottál már a sötét középkorról? Nálunk ízelítőt kaphatsz arról a világról, ami valójában nem is volt olyan sötét, de a mainál sokkal keményebbnek tűntek a hétköznapok. Ne feledd: mi május 1-jén is nyitva vagyunk!

Középkori hétvége és a munka ünnepe

A „Középkori hétvége” számos programelemet tartalmaz, amiből megismerheted az akkori életet. Langallósütésünk lehetőséget ad, hogy találkozz egy olyan étellel, amely már több mint ezeréves történetre tekint vissza. Ha még azt is bevállalod, hogy részt veszel a bemutató-tehénfejésünkön, megláthatod, hogy milyen is a tej, amikor a tehénből frissen a vödörbe csurgatjuk. Mindemellett tevékeny részese lehetsz májusfánk felállításának! Ünnepeljük együtt május elsejét!

langallo

Természetesen várnak a megszokott programjaink is titeket. A több mint száz attrakciónk biztosítja, hogy kicsik és nagyok, egyaránt jól érezzék magukat

Gasztronómiai ajánlatunk:  Burgonyakrémleves baconchips-szel – Lovagok álma – Meggyes kakaós kevert

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink