Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Közös adventi készülődés és Szent András nap

2019. november 27.

Az év utolsó havának első hétvégéjén is rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel várunk kicsiket, nagyokat egyaránt. Megkezdődik a közös Adventi készülődés a Katica Tanyán is, így érdemes lesz velünk tartani!

Közös adventi készülődés és Szent András nap

Ezen a hónapfordulós hétvégén Szent András napját és Advent első hétvégéjét ünnepeljük. Ennek alkalmából egy igazán szórakoztató, interaktív játékkal várunk; férjjósló praktikákat lehet majd kipróbálni! A kreatív vendégek pedig mandala festésen és közös adventi koszorú, illetve Adventi naptár készítésen vehetnek részt. Készüljünk együtt az ünnepekre!

Az időjárás ugyan most már nem kímél minket, de ez nem lehet akadály, hiszen egyetlen belépőjegy megvásárlásával a közel 100 beltéri attrakció mindegyike a látogatóink rendelkezésére áll. Például, a Kalandbarlangban található mászófalakon az igazán bátrak tesztelhetik ügyességüket, a labda medencés kék csúszdán és a szivárványos csúszdán pedig akár az egész család együtt csúszhat le. 

Ajándékozz élményt szeretteidnek is!Katica Kártya ideális ajándék a családtagoknak és a barátoknak, érdemes mielőbb beszerezni!

Gasztronómiai ajánlat: húsleves gazdagon- narancsos-mézes kacsacomb-túrós-narancsos kalácspuding.

További programjainkról itt értesülhetsz.

Európai Uniós pályázataink