Szolgáltatások

Katica kártya

továbbtovább

A Katica Kártya egy debit kártyaként működik. Fel kell tölteni rá egy összeget, és azt lehet felhasználni a látogatások során. Kiváló ajándéknak is.

A „Katica Kártya” használta
Működési elv: 
A Katica Kártya úgy működik, mint egy úgy nevezett „debit” kártya. A vásárláskor feltöltött összeget lehet levásárolni  egy vagy több részletben, majd ismételten fel lehet tölteni.
Ideális ajándék a családtagoknak, barátoknak, illetve nem kell mindig készpénzt vagy bankkártyát hoznod magaddal, ha a „Katica Kártya” nálad van.
Hogyan lehet „Katica Kártyád”?
A „Katica Kártyát” meg tudod vásárolni a Katica Tanyán a fenti adatlap kitöltésével (1 perc alatt kitölthető), vagy ha fenti adatlapot beküldöd, az összeg utalása után elküldjük postán.
Vásárláskor döntheted el, hogy mekkora összeget töltesz fel rá. 
Alaphelyzetben a kártyával fizethetsz minden szolgáltatásunkért és a nálunk forgalmazott ételekért, italokért és egyéb termékekért. Amennyiben szállás fizetésére is alkalmassá akarod tenni a kártyát, azt kérjük, jelezd munkatársunknak.
A feltöltés történhet banki utalással, készpénzzel vagy bankkártyával (csak a Katica Tanyán) is. A feltöltésről bizonylatot kapsz, amit kérünk, őrizz meg.
Amennyiben a feltöltött összeg eléri a 6,000 Ft-ot akkor a kártyát ingyen használhatod, ha az összeg alacsonyabb, akkor 400 Ft-ért tudod megvásárolni.
A kártya csak aláírással érvényes. Ha a felhasználó a vásárláskor nincsen a helyszínen, akkor az első használatkor igazolvánnyal kell igazolnia magát a jogosult felhasználónak. Ezt a vásárláskor kitöltött és számunkra átadott adatlappal tudjuk ellenőrizni.
Hogyan fizethetsz a „Katica Kártyával”?
Minden pénztárunknál tudsz vele fizetni.
Ha a fizetendő összegnek megfelelő érték van a kártyádon, akkor a munkatársunk lehúzza a kártyát és Te kapsz egy 0 Ft értékű blokkot. Ha nincs elegendő összeg a kártyán, akkor a különbözetről kapsz blokkot és azt kell fizetned (pl. ha veszel egy jégkrémet 400 Ft-ért és a kártyádon van 5000 Ft egyenleg, akkor kapsz egy 0 Ft-os blokkot és az egyenleged 4600 Ft-ra módosul. Ha azonban az egyenleged csak 300 Ft, akkor ki kell fizetned a 400 Ft – 300 Ft = 100 Ft-ot, kapsz egy 100 Ft-os blokkot és a kártyád egyenlege 0 Ft lesz.)
A kártyára bármikor fel lehet tölteni további összeget.
Amire figyelj:
Vigyázz a kártyádra! Ha elveszíted azt és más jogosulatlanul használja, az a Te károd lesz.
Ha a kártya megsérül és használhatatlanná válik, egy egyszeri 500 Ft-os díjért tudjuk pótolni. Ebben az esetben a meglévő egyenleget átvezetjük az új kártyára. Ezt csak a kártya jogos tulajdonosa-, 14 éven aluliak esetében a szülő kérheti.
Ha a kártyádat elveszíted, és ezt jelzed felénk, mi azonnal letiltjuk és egy egyszeri 500 Ft-os díjért pótoljuk, illetve átvezetjük erre az új kártyára a meglévő egyenlegedet. Ezt csak a kártya jogos tulajdonosa, 14 éven aluliaknál a szülő kérheti.
Érvényesség:
A „Katica Kártya” megvásárlásától számítva 5 évig érvényes.
A „Katica Kártyát„ a Katica Tanyát üzemeltető jogi személy bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben a meglévő egyenleg visszafizetésre kerül a kártya vásárlójának.
A „Katica Kártyával” csak a Katica Tanyán tudsz fizetni és csak a Katica Tanya által forgalmazott termékekért és szolgáltatásokért.