Vissza

Hírek

Májusi öko hétvége a Katica Tanyán

2024. május 8.

Szeretnéd környezettudatosan élni mindennapjaidat? Látogass el hozzánk a hétvégén, és készítsünk együtt újrahasznosított játékokat!

Májusi öko hétvége a Katica Tanyán

Mondtuk már, hogy nálunk mindig jó idő van? Ha véletlenül kint esik, akkor bent kínálunk neked kikapcsolódási lehetőséget. Ha viszont kint csak a szél fúj, húzd össze a kardigánodat, és irány a tágas, szabadtéri Katica Tanya. 
Aki már járt nálunk, bizonyára olvasta a tábláinkon, hogy kizárólag olyan attrakciókat fejlesztünk, amelyek nem fogyasztanak energiát, vagy ha igen, akkor azt mi magunk állítjuk elő, megújuló forrásokból. 
Szeretnéd környezettudatosan élni mindennapjaidat? Az otthonodban felhalmozódott hulladékot jó helyen tudni, vagy valami hasznosat csinálni belőle?
Látogass el hozzánk a hétvégén, és készítsünk együtt papírgurigából autót, dióhéjból egérkét! Ha készítesz kupakból párkereső játékot, akkor nemcsak nálunk, de otthon is folytathatod a mókát. Valami varázslatos dolgot is megtanulhatsz! Régi papírból újat készítünk…

Ha elfáradtatok, játszatok a Katica és Öko-totón, melynek helyes kitöltésével ajándékban részesülhettek. 
 

Gasztronómiai ajánlatunk: Gombaleves – Csirke jóasszony módra – Rizsfelfújt

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink