Vissza

Hírek

Mesterségek hétvégéje – Babavarrás Rostás Klárával

2022. május 18.

Ezen a hétvégén is lesz érdekesség nálunk, hiszen Rostás Klára a babavarrás rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket. Víziparkunk is várja a nyár szerelmeseit újra!

Mesterségek hétvégéje – Babavarrás Rostás Klárával

Hetek óta olvashatjátok tőlünk, hogy a jó időre való tekintettel, mennyi program lopakodik vissza a mindennapjainkba. Régóta vártátok Víziparkunk újranyitását, május 20-án pénteken az ismert módón várja a víz és a nyár szerelmeseit . Emellett természetesen a többi kül- és beltéri attrakciónk is elérhető, mindenkit szeretettel várunk, akár visszatér hozzánk, akár most akar megismerkedni a Katica Tanya által nyújtott kikapcsolódás lehetőségeivel.

vizipark

Ezen a hétvégén is lesz érdekesség nálunk, hiszen Rostás Klára, most a babavarrás rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket. Aki találkozott már a képzőművésszel, tudja, hogy mindig mosolygós, segítőkész hozzáállásának köszönhetően, még az is élvezi a foglalkozásait, aki korábban sosem vett részt művészeti alkotás elkészítésében.

Nagyon örülünk, hogy egyre többen kíváncsiak vagytok a kontinens egyetlen működő hajítógépének bemutatójára, amit minden szombat és vasárnap este megtaláltok a programok között! A napsütéses órák számának növekedésével, egyre több szabadtéri programot próbálhattok ki nálunk is! 

Gasztronómiai ajánlatunk: Citromkrémleves – Grillezett csirkemell zöldfűszeres mártásban - Gyümölcsrizs

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink