Vissza

Hírek

Mesterségek napja a Katica Tanyán - Bőrművesség Rostás Klárával

2022. június 8.

Most hétvégén egy kedves ismerős, Rostás Klára lesz a vendégünk a mesterségek napja alkalmából és vízi parkunk is megszépülve vár Benneteket!

Mesterségek napja a Katica Tanyán - Bőrművesség Rostás Klárával

Beléptünk a nyárba, a napsütés és a kellemes meleg mindennapossá vált. Most hétvégén egy kedves ismerős, Rostás Klára lesz a vendégünk a mesterségek napja alkalmából, a hétvége mindkét napján. A bőrművesség csínját-bínját ismerő kézműves, most is szeretettel várja az érdeklődőket, hogy beavassa őket a bőrből készített alkotások titkába.

A vízi parkunk megszépülve várja a pancsolni vágyókat, ahogyan a tóparti attrakcióink is felkészültek a nyári napokra. A nagy érdeklődésre való tekintettel az elmúlt héten két új dupla elektromos gokart állt „munkába” hogy még több családot tudjunk kiszolgálni, ezzel a közkedvelt programmal.

A már megszokott színvonalat nyújtó Katica Tanyán igyekszünk minél több játékosságot biztosítani a számotokra, így júniustól, mind a Katica-, és az Öko-totón játszók nyerési esélyét növeltük azzal, hogy már nemcsak a telitalálatos szelvényekkel lehet nyerni. Annyit azért elárulunk, hogy a kérdések mindegyikére meglelitek a helyes választ, ha nyitott szemmel jártok nálunk. 
 

Gasztronómiai ajánlatunk: Zöldborsóleves – Roston sült csirkemell filé salátaágyon – Áfonyás álom

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink