Vissza

Hírek

Mesterségek napja a Katica Tanyán: Csipkeverés Illés Veronikával

2022. július 27.

Jövő héten belépünk a nyár – talán – legszebb hónapjába. Az augusztus általában kedvez a szabadtéri programoknak, így bízunk benne, hogy továbbra is sokan döntötök majd úgy, hogy nálunk töltitek el a szabadidőtöket.

Mesterségek napja a Katica Tanyán: Csipkeverés Illés Veronikával

Most egy nagyon kivételes mesterséget ismerhettek meg nálunk a hétvégén. A csipkeverés már több mint félezer éve ismert mesterség és ma ismét egyre többek érdeklődnek iránta. Illés Veronika élményt nyújtó módon mutatja be a legfontosabb fogásokat, így a laikusok is közelebb kerülhetnek ehhez a gyönyörű kézműves tevékenységhez.

Visszatérő vendégeink tudják, hogy nálunk a nagyon fiatalok, és a régebb óta fiatalok is megtalálják a számukra megfelelő programot. Tekintettel a jó időre, elsősorban a szabadtéri programjainkat ajánljuk.

Az apróságoknak a vizes rész valódi felfrissülést hozhat, míg a szülők az elektromos motorú gokartjainkon léphetnek túl a hétköznapokon. A lovagvárból kitűnő kilátás nyílik a környékre, míg a hétvégi hajítógépes programunk, történelmi távlatokban mutatja be őseink életét.

Természetesen beltéri attrakcióinkkal is várjuk az érdeklődőket. Játszóházunk és csúszdáink az egész család számára programot biztosítanak. Ha pedig megéheztek, éttermünk széles kínálatot kínál mindenkinek.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Hideg gyümölcsleves — Mézes-mustáros csirkemell — Barackos süti

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink