Vissza

Hírek

Mesterségek napja: fafaragás Gosztonyi Zoltán fafaragó mesterrel

2020. augusztus 4.

Életünk elengedhetetlen „kellékei” az erdők, éppen ezért nálunk is a fáé lesz a főszerep. Augusztus második hétvégéjén Gosztonyi Zoltán fafaragó mester is velünk tart, a Mesterségek Napja alkalmából.

Mesterségek napja: fafaragás Gosztonyi Zoltán fafaragó mesterrel

Ezen a hétvégén mindenki bátran kipróbálhatja mennyire ügyes a faanyag megmunkálásában, ennek csak a képzeleted szabhat határt! Gosztonyi Zoltán fafaragó mester is segít nekünk a szebbnél-szebb faragott fatárgyak elkészítésében. 

Az embert ősidők óta elkíséri ez a természetes, jó illatú, megnyugvást sugárzó anyag. Életünkhöz elengedhetetlenek az erdők. Fontos szerepet játszanak az oxigén termelésében, és a levegő megtisztításában. Épp ezért az egyik legfontosabb feladatunk a fák újratelepítése, meglévő erdőségeink és környezetünk védelme.

Ha a Katica Tanyán jársz, te se mulaszd el áttekinteni a Fenntartható Földgolyónkért házban kihelyezett táblákon, mi mindent tehetünk mi mindannyian környezetünk védelméért, megóvásáért.

Mi úgy gondoljuk, hogy környezettudatosan is lehet szuper az élmény és erre Titeket is ösztönözni szeretnénk! Augusztusban 10 db visszaforgatásra váró termékért ingyenes Pöttyös Katica Klubkártyát adunk!

Hulladék sziget

A kézműves programokat követően teszteld ügyességedet legújabb attrakcióinkkal! Rúgj célba, vagy hajíts baltát! Próbáljátok ki a Focilövőt és a Baltahajító állomást is. Ki gyűjti a legtöbb pontot? :)
 

Gasztronómiai ajánlatunk: Sertéssült tepsis burgonyával – aludttejes prósza szilvalekvárral.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  
Európai Uniós pályázataink