Vissza

Hírek

Mesterségek napja: Fafaragás Gosztonyi Zoltánnal a Katica Tanyán

2022. augusztus 12.

Eleink mesterségeinek jelentős része, mára művészetté lényegült. Rajtunk is múlik, hogy mi lesz a sorsuk a mesterembereknek és azzal a tudással, amit ők birtokolnak. Az első – és talán legfontosabb – lépés, hogy megismerkedjünk velük és alkotásaikkal. A Katica Tanya programsorozata ebben segít az érdeklődőknek.

Mesterségek napja: Fafaragás Gosztonyi Zoltánnal a Katica Tanyán

Most hétvégén Gosztonyi Zoltán faragómesterrel találkozhatnak az érdeklődők. A Népművészet Mestere fából, csontból és szarúból varázsol dísztárgyakat, vagy akár használati eszközöket.

A hozzánk látogatók egyetértenek abban,  hogy egyetlen nap alatt lehetetlen az egész Tanyát megismerni és minden attrakciót kipróbálni. Célunk pont az, hogy egyre több lehetőség közül választhassanak a vendégeink.

Nehéz lenne olyan korosztályt találni, akiknek nem kínálunk kikapcsolódást, és a fejlesztéseinknél is törekszünk arra,hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való játékot. Kalandbarlangunk az egyik legjobb példa a fentiekre, hiszen egyszerre kínál kikapcsolódást a szellemi és a fizikai kihívásokat keresőknek.

Ha csocsózni vágysz, vagy kipróbálnád a léghokit, esetleg gondolkodásodat szeretnéd tesztelni, itt mindegyikre van ajánlatunk. És mindez pár tucat négyzetméter a 13 hektárból, amin a Katica Tanya kínálata vár titeket.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Sertéssült tepsis burgonyával – Aludttejes prósza szilvalekvárral

születésnap

A Katica Tanya nagykorúvá vált, melyet egy nagyszabású, 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Véssétek be a naptárba az időpontot: 2022. szeptember 10.! A programoról hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink