Vissza

Hírek

Mesterségek napja: Fafaragás Gosztonyi Zoltánnal

2022. május 10.

Tematikus hétvégénken a fáé lesz a főszerep! Várjuk az örökké fiatalokat egy nagyon régi mesterség bemutatójára: Gosztonyi Zoltán fafaragótól leshetitek el a fortélyokat ezen a hétvégén a Katica Tanyán!

Mesterségek napja: Fafaragás Gosztonyi Zoltánnal

Lassan beköszönt a nyár, így nagy örömmel hívunk és várunk benneteket a Katica Tanyán. Már kellemesen simogatnak a napsugarak, ezért bátran ajánljuk a tópartunkat, ahol a vízi járgányok mellett, számos érdekes attrakciót találsz.

Természetesen a meleg, a többi kültéri játékunk szerelemeseinek is kedvez, így ha jobban szereted a „szárazföldet”, akkor is találsz nálunk programot. Így akár belső tereinkben, akár a szabadban szeretnéd eltölteni a szabadidődet, nálunk jó helyen jársz.

Tematikus hétvégénken a fáé lesz a főszerep: A hagyományaink felelevenítése, egyre inkább jelen lesz a mindennapjainkban. Nem csak népszokásaink, de a kevésbé ismert mesterségeink is vonzóak lehetnek, fiatalnak és még fiatalabbnak egyaránt. Ennek megfelelően várjuk az örökifjakat egy nagyon régi mesterség bemutatójára: Gosztonyi Zoltán fafaragótól leshetitek el a fortélyokat. A mester több évtizede varázsol fából, csontból, szaruból meseszép tárgyakat, most pedig te is megcsodálhatod az alkotás folyamatát.

Gasztronómiai ajánlatunk: Gombaleves – Csirke Jóasszony módra - Rizsfelfújt

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink