Vissza

Hírek

„Mézeskalácsos” hétvége a Katica Tanyán

2019. december 10.

Az ünnep talán egyik legfinomabb édes süteménye a mézeskalács. Jellegzetes illatával és ízével varázsolja hangulatossá az ünnepet, elkészítése pedig nem okoz nagy fejtörést. Ezen a hétvégén mézeskalács sütéssel és 1+1 belépő akcióval várunk!

„Mézeskalácsos” hétvége a Katica Tanyán

december 14-15-i hétvégén közös mézeskalács sütésre invitálunk! A mesterségek napja alkalmából Rostás Klára is csatlakozik hozzánk. A mézeskalács elkészítéséhez nem kell más, csak egy kis liszt, porcukor, tojás, méz, mézeskalács fűszerkeverék, és egy jó nagy adag szeretet, törődés.

A mézeskalács nem csak kiváló édesség, hanem ajándékként, díszként is tökéletesen megállja a helyét, éppen ezért függőket is készítünk majd. Sőt mi több, egy kis türelemmel és kézügyességgel akár házikód is lehet!

Gasztronómiai ajánlat: daragaluska leves-csirkemáj hagymaágyon héjas burgonyával-adventi gyümölcskenyér

Kézműveskedés után, pedig irány beltéri játszóházunk! Abban az esetben is, ha fagyosabbra fordulna az időjárás számos beltéri játszóalkalmatosság áll az egész család rendelkezésére, így biztosan találtok számotokra szórakoztató beltéri programot egész napra!

1+1 belépő akció a Mézeskalácsos adventi hétvégén! Egy belépő megvásárlásával a másik ingyenes!

Hozz magaddal még egy családtagot, barátot! Kettőtök közül egyikőtök belépése ezen a hétvégén ingyenes a Katica Tanyára! Mi ezzel az akcióval kedveskedünk azoknak, akik önfeledt kikapcsolódást keresnek. Egy belépőjegy áráért most ketten élvezhetitek játszó alkalmatosságainkat! A szombat ugyan munkanap, de ezért az akcióért érdemes elindulni akár délután is, hisz este 7 óráig tartunk nyitva! Várunk benneteket szeretettel!

Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!  Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!

Ha azon gondolkozol, hogy mivel lepd meg szeretteidet karácsony alkalmából, van egy tippünk; a Katica Kártya kiváló ajándék a karácsonyfa alá. A ajándékkártyát a vásárláskor tetszőleges összeggel lehet feltölteni, és a Katica Tanyán több részletben is levásárolható a feltöltött összeg, illetve igény szerint újra feltölthető. Ezen kívül ajándékozhatsz még Éves Bérletet is, erről bővebben itt olvashatsz.

További programjainkról itt értesülhetsz.

 

 

Európai Uniós pályázataink