Katica kártya

Garland

A Katica Kártya egy debit kártyaként működik. Fel kell tölteni rá egy összeget, és azt lehet felhasználni a látogatások során.
Kiváló ajándéknak is. Ki ne szeretne egy olyan kártyát kapni, amivel tud fizetni?
Ha elfogy a feltöltött összeg, ismételten fel lehet tölteni, így az továbbra is használható.
A részletes használat feltételeit a plakát alatt találod.

Garland

A "Katica Kártya" használata

Működési elv:

 • A Katica Kártya úgy működik, mint egy úgy nevezett "debit" kártya. A vásárláskor feltöltött összeget lehet levásárolni egy vagy több részletben, majd ismételten fel lehet tölteni.
 • Ideális ajándék a családtagoknak, barátoknak, illetve nem kell mindig készpénzt vagy bankkártyát hoznod magaddal, ha a "Katica Kártya" nálad van.

Hogyan lehet "Katica Kártyád"?

 1. A "Katica Kártyát" meg tudod vásárolni a Katica Tanyán a lenti adatlap kitöltésével (1 perc alatt kitölthető), vagy ha lenti adatlapot beküldöd, az összeg utalása után elküldjük postán.
 2. Vásárláskor döntheted el, hogy mekkora összeget töltesz fel rá.
 3. Alaphelyzetben a kártyával fizethetsz minden szolgáltatásunkért és a nálunk forgalmazott ételekért, italokért és egyéb termékekért. Amennyiben szállás fizetésére is alkalmassá akarod tenni a kártyát, azt kérjük, jelezd munkatársunknak.
 4. A feltöltés történhet banki utalással, készpénzzel vagy bankkártyával (csak a Katica Tanyán) is. A feltöltésről bizonylatot kapsz, amit kérünk, őrizz meg.
 5. Amennyiben a feltöltött összeg eléri a 5,000 Ft-ot akkor a kártyát ingyen használhatod, ha az összeg alacsonyabb, akkor 400 Ft-ért tudod megvásárolni.
 6. A kártya csak aláírással érvényes. Ha a felhasználó a vásárláskor nincsen a helyszínen, akkor az első használatkor igazolvánnyal kell igazolnia magát a jogosult felhasználónak. Ezt a vásárláskor kitöltött és számunkra átadott adatlappal tudjuk ellenőrizni.

Hogyan fizethetsz a "Katica Kártyával"?

 1. Minden pénztárunknál tudsz vele fizetni.
 2. Ha a fizetendő összegnek megfelelő érték van a kártyádon, akkor a munkatársunk lehúzza a kártyát és Te kapsz egy 0 Ft értékű blokkot. Ha nincs elegendő összeg a kártyán, akkor a különbözetről kapsz blokkot és azt kell fizetned (pl. ha veszel egy jégkrémet 400 Ft-ért és a kártyádon van 5000 Ft egyenleg, akkor kapsz egy 0 Ft-os blokkot és az egyenleged 4600 Ft-ra módosul. Ha azonban az egyenleged csak 300 Ft, akkor ki kell fizetned a 400 Ft – 300 Ft = 100 Ft-ot, kapsz egy 100 Ft-os blokkot és a kártyád egyenlege 0 Ft lesz.)
 3. A kártyára bármikor fel lehet tölteni további összeget.

Amire figyelj:

 1. Vigyázz a kártyádra! Ha elveszíted azt és más jogosulatlanul használja, az a Te károd lesz.
 2. Ha a kártya megsérül és használhatatlanná válik, egy egyszeri 500 Ft-os díjért tudjuk pótolni. Ebben az esetben a meglévő egyenleget átvezetjük az új kártyára. Ezt csak a kártya jogos tulajdonosa-, 14 éven aluliak esetében a szülő kérheti.
 3. Ha a kártyádat elveszíted, és ezt jelzed felénk, mi azonnal letiltjuk és egy egyszeri 500 Ft-os díjért pótoljuk, illetve átvezetjük erre az új kártyára a meglévő egyenlegedet. Ezt csak a kártya jogos tulajdonosa, 14 éven aluliaknál a szülő kérheti.

Érvényesség:

 1. A "Katica Kártya" megvásárlásától számítva 5 évig érvényes.
 2. A "Katica Kártyát" a Katica Tanyát üzemeltető jogi személy bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben a meglévő egyenleg visszafizetésre kerül a kártya vásárlójának.

A "Katica Kártyával" csak a Katica Tanyán tudsz fizetni és csak a Katica Tanya által forgalmazott termékekért és szolgáltatásokért.

Rendelje meg!

Szállás igénybevétel esetén az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek összege 100Ft/fő/éj.

Figyelem!
Az Ön által megadott e-mail címre elküldjük rendelése összegzését. Így tud róla meggyőződni, hogy rendelését rendszerünk befogadta.
A rendelés visszaigazolásában szereplő összeget az alábbi bankszámlára kérjük átutalni:
Számlatulajdonos: BPR Consult Kft
Bankszámlaszám: 50800252-15496771

Az összeget az alábbi bankszámlára kérjük átutalni:
Számlatulajdonos: BPR Consult Kft
Bankszámlaszám: 50800252-15496771

Katica kártya