Katica Kártya rendelése

A Katica Kártya egy debit kártyaként működik, melyre kívánt összeg tölthető fel és azt lehet felhasználni a látogatások során. Kiváló ajándék, akár karácsonyra, születésnapra vagy bármilyen alkalomra. Ajándékozz Te is élményt! 

Katica Kártya működési elve:

 1. A Katica Kártya úgy működik, mint egy úgy nevezett "debit" vagy ajándék kártya. A vásárláskor feltöltött összeget lehet levásárolni egy vagy több részletben, majd ismételten fel lehet tölteni igény szerint.
 2. Ideális ajándék a családtagoknak, barátoknak, illetve nem kell mindig készpénzt vagy bankkártyát hoznod magaddal, ha a Katica Kártya nálad van.

 

Hogyan lehet Katica Kártyád?

 1. A Katica Kártyát meg tudod vásárolni a Katica Tanyán vagy a lenti űrlap kitöltésével, ahol meg tudod határozni, hogyan szeretnéd átvenni azt. Ehhez görgess lentebb.
 2. A feltöltés történhet a Katica Tanyán készpénzzel vagy bankkártyával, illetve ha nem a helyszínen vásárolod meg, akkor banki átutalással. A feltöltésről bizonylatot kapsz, amit kérünk, őrizz meg.
 3. Amennyiben a feltöltött összeg eléri a 15,000 Ft-ot, akkor a kártyát díjmentesen adjuk, ha az összeg ennél alacsonyabb, akkor 500 Ft-ért tudod megvásárolni. 
 4. A kártyát az összeg beérkezését követő 3 munkanapon belül postázzuk és ezért 650 Ft-ot számolunk fel. 
 5. A kártya csak aláírással érvényes. Ha a felhasználó a vásárláskor nincsen a helyszínen, akkor az első használatkor igazolvánnyal kell igazolnia magát a jogosult felhasználónak. 

Hogyan fizethetsz a Katica Kártyával?

 1. Minden pénztárunknál tudsz vele fizetni.
 2. Ha a fizetendő összegnek megfelelő érték van a kártyádon, akkor a munkatársunk lehúzza a kártyát. Ha nincs elegendő összeg a kártyán, akkor a különbözetet kell készpénzzel vagy bankkártyával kifizetned (pl. ha veszel egy jégkrémet 400 Ft-ért és a kártyádon van 5,000 Ft egyenleg, akkor a vásárlás után az egyenleged 4,600 Ft-ra módosul. Ha azonban az egyenleged csak 300 Ft, akkor ki kell fizetned a 400 Ft – 300 Ft = 100 Ft-ot és a kártyád egyenlege 0 Ft lesz.)
 3. A kártyára bármikor fel lehet tölteni további összeget.

 

A Katica Kártya érvényessége:

 1. A Katica Kártya megvásárlásától számítva 5 évig érvényes.
 2. A Katica Kártyát a Katica Tanyát üzemeltető jogi személy bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben a meglévő egyenleg visszafizetésre kerül a kártya vásárlójának.

Amire figyelj:

 1. Vigyázz a kártyádra! Ha elveszíted azt és más jogosulatlanul használja, az a Te károd lesz.
 2. Ha a kártya megsérül és használhatatlanná válik, egy egyszeri 500 Ft-os díjért tudjuk pótolni. Ebben az esetben a meglévő egyenleget átvezetjük az új kártyára. 
 3. Ha a kártyádat elveszíted, és ezt jelzed felénk, mi azonnal letiltjuk és egy egyszeri 500 Ft-os díjért pótoljuk, illetve átvezetjük erre az új kártyára a meglévő egyenlegedet. Ezt csak a kártya jogos tulajdonosa — 18 éven aluliak esetében a szülő — kérheti.
 4. A Katica Kártyával csak a Katica Tanyán tudsz fizetni és csak a Katica Tanya által forgalmazott termékekért és szolgáltatásokért.

Rendeld meg!

Erre az email címre küldjük a rendelés véglegesítéséhez szükséges kódot!

Ft

Fizetendő: 0 Ft

Katica Kártya rendelése