Vissza

Hírek

„Mézeskalácsos” hétvége a Katica Tanyán

2023. december 14.

A december 16-17-i hétvégén, a mesterségek napja alkalmából látogassatok el hozzánk, hogy közösen készítsük el a karácsony egyik nélkülözhetetlen elemét. Tartsatok velünk a "mézeskalácsos" hétvége keretében!

„Mézeskalácsos” hétvége a Katica Tanyán

A december 16-17-i hétvégén, a mesterségek napja alkalmából mézeskalácsot készíthettek velünk, ha a Katica Tanyára látogattok! Az ünnep talán egyik legfinomabb édes süteménye a mézeskalács. Jellegzetes illatával és ízével varázsolja hangulatossá az ünnepet, elkészítése pedig nem okoz nagy fejtörést. Nem kell hozzá más, csak egy kis liszt, porcukor, tojás, méz, mézeskalács fűszerkeverék, és egy jó nagy adag szeretet, törődés.

A mézeskalács nem csak kiváló édesség, hanem ajándékként, díszként is tökéletesen megállja a helyét, így hát készítünk belőle függőket is. 

akcio

 

Indítsd velünk a telet! Ünnepek előtti akció és feltöltődés a Katica Tanyán! 2023. november 17. és december 20. között az alábbi kedvezmények egyikével várunk benneteket!

Már meglévő és érvényes Pöttyös Katica Klubkártyával rendelkezők számára*: 

  • ajándékba adunk 1 falmászást VAGY
  • egy mini bowling játékot VAGY 
  • egy tetkó fújást.

Amennyiben nincs még Pöttyös Katica Klubkártyátok, most ingyenesen válthatjátok, hiszen ezen időszak alatt a kártya költségét elengedjük. Bővebb információt a Klubkártyáról itt találtok: https://katicatanya.hu/szolgaltatasok/katica-kartya.html

A fenti kedvezményeken túl Jeles Napok programsorozatunk részeként minden hétvégén más-más extra programmal és gasztronómiai ajánlattal készülünk. Gyertek, töltődjetek fel a Katica Tanyán!

*A felsorolt kedvezmény lehetőségek EGYIKE választható, családonként egyszeri, a belépés napján történő felhasználásra vonatkozik, valamint feltétele a Pöttyös Katica Klubkártya megváltása vagy megléte.

 

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk:  Daragaluska leves — Csirkemáj hagymaágyon héjas burgonyával — Adventi gyümölcskenyér

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink