Vissza

Hírek

Népi játékos hétvége és Nőnap a Katica Tanyán!

2020. március 4.

Várod már a tavaszt? A napsütést és madárcsicsergést? A szabadban eltölthető kellemes órákat? A téli bezártság után szabadulj ki nálunk a természetbe! A jó idő közeledtével rengeteg szabadtéri foglalkozással várunk Benneteket! A hölgyeknek pedig számos 50%-os kedvezménnyel készülünk itt a Katica Tanyán!

Népi játékos hétvége és Nőnap a Katica Tanyán!

Március 7-én és 8-án népi játékos hétvégénk alkalmából olyan játékokkal várunk, amelyekkel a régi kor gyermekei múlatták az időt. Megtapasztalhatjátok, hogy számítógép és okos telefon nélkül is lehet kiválóan szórakozni a természet lágy ölén. Lesznek tréfás népi játékok, patkó próba, golyólabirintus, de akár elszabadult diókat is kergethetünk.

A szombati programtervet itt találodA vasárnapi programok listáját pedig ide kattintva ismerheted meg. 

A tavaszi jó idő beköszöntével akár már elektromos versenygokart pályánkon is száguldhatsz! Az Élményközponttól függetlenül is működik, déltől sötétedésig. Gyere, és töltsd velünk az első márciusi hétvégét!

Katica Tanya Nonapi kedvezmeny

Nőnapi 50%-os kedvezmények! 

Ne feledjétek, hétvégén Nőnapot is ünneplünk! Március 8-án nálunk a hölgyeké a főszerep! A Pöttyös Klubkártyával rendelkező vagy arra aznap regisztráló hölgy és lány vendégeink féláron válthatnak belépőt! Ha mindez nem lenne elég, féláron élvezhetik különdíjas játékainkat is! Száguldjatok a 420 m hosszú elektromos gokart pályánkon vagy másszátok meg a 8 méteres csúcsokkal rendelkező 17 mászófal bármelyiket! Gyertek lányok, ünnepeljetek nálunk! #girlpower

 

Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére:  Nyírségi gombócleves— Aszalt gyümölccsel töltött csirke—Kinder Bueno

Európai Uniós pályázataink