Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Népi játékos hétvége

2023. március 2.

Ha már nincs kedved otthon ülni a négy fal között, várunk a Katica Tanyán hagyományos népi játékokkal!

Népi játékos hétvége

Tréfás népi játékokkal várunk, de lesz nálunk golyó labirintus, mancsozás, Kapd el a diót!,  és patkó próba is. Biztosan érdekel téged is mivel ütötték el az időt a gyerekek az internet világa előtt. 

Ígérjük nem fogsz csalódni, ha velünk tartasz ezen a hétvégén! Remekül fogunk együtt szórakozni amihez reméljük kapunk egy kis napsütést is. 

kinti

A március nem csak a tavaszi napsütésről szól! Ez a böjt hava is. A nagyböjt többnyire márciusra esik. Bizony Hamvazószerda napja február 22-én volt, ez a húsvétot megelőző nagyböjt kezdete, ami egészen április 8-ig tart. Szerencsére ez alól a vasárnapok kivételek, így ti is megízlelhetitek éttermünk finom ételeit. 

Várunk benneteket sok szeretettel márciusban is, hiszen a jóidő beköszöntével egyre több kinti programot szervezhettek ti is a családdal!

Gasztronómiai ajánlatunk: Paradicsomleves - Aszalt gyümölccsel töltött csirke – Kinder bueno pohárban

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink