Vissza

Hírek

Középkori hétvége a Katica Tanyán

2022. augusztus 30.

A következő hétvégén egy igazi középkori programba csöppenhetsz bele, ha kilátogatsz a Katica Tanyára.

Középkori hétvége a Katica Tanyán

Itt van az ősz, itt van újra… És ha már ősz, üljünk is be egy időgépbe! A következő hétvégén egy igazi középkori programba csöppenhetsz bele, ha kilátogatsz a Katica Tanyára. Címerfestés – íjászat – vívás-oktatás – csatacsillag– és kelevézdobás – hajítógép bemutató vár rátok szombaton és vasárnap. Az várható időjárás alkalmas mind a beltéri, mind a szabadtéri programjainkhoz, attrakcióinkhoz. A tóparton továbbra is várnak vízi járműveink, a Lökd meg a kecskét. De ha igazi kihívásra vágysz, Bolyongónk valódi kaland lesz számodra.

játék

A Puhi-dühibe a legapróbbak számára biztosítunk kikapcsolódást, míg a játszóházunkban egyszerre érezheti jól magát szülő és gyermek, ahogy csúszdáink is az egész család arcára mosolyt csalnak, még ha néha meredeknek is tűnik egy-egy produkció. A nyárhoz képest, talán annyi változik, hogy érdemes bekészíteni egy hosszú ujjú pólót is. Ha felkészültél, vár rád a Katica Tanya, több mint 100 attrakciójával.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Bableves – Ropogós sült csülök – Máglyarakás

születésnap

A Katica Tanya nagykorúvá vált, melyet egy nagyszabású, 18. születésnapi rendezvénnyel ünneplünk meg 2022. szeptember 10.-én! A programokról és a 18 év történéseiről ezen a linken olvashattok. Addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken. 


 

 

 

Európai Uniós pályázataink