Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2023. január 12.

Január második hétvégéjének tematikája az öko, melynek keretében számos szuper dolgot készíthetsz újrahasznosítással. Bár kint már hűvösebb van, a beltéri játékok mellett továbbra is kellemes élményt nyújt a Katica Tanya szabadtéri része is.

Öko hétvége a Katica Tanyán

Bár kint hűvösebbre fordult az időjárás, megfelelő öltözékben továbbra is kellemes élményt nyújt a Katica Tanya szabadtéri része is. A hidegebb idő se riasszon el benneteket attól, hogy a Katica Tanya kinti, üzemelő attrakcióit használjátok vagy éppen egy kellemeset sétáljatok friss levegőt szívva. Emellett állatkáink mindig szívesen látják a látogatóinkat, ilyenkor télen pedig különösen örülnek a vendégeknek. 


Január második hétvégéjének tematikája az öko hétvége, melynek keretében segítünk tanulósarkod rendezésében: készíthetsz velünk szép ceruzatartókat konzervdobozból, ki is dekoráljuk és színezzük... 30 perc alatt el is készül. Mindemellett készíthetsz kupakból társkeresőt, vagy akár egy ügyességi játékot PET palackból.

jatszohaz

A kinti hűvös nem befolyásolja a benti attrakcióink működését. Az ünnepek után beltéri játszóházunkban ismét felpöröghettek. A 7 pályás csúszdáink igazi kihívást jelentenek: van ahol egy 4 tagú család egyszerre is lecsúszhat, de van amelyik meg igazi bátorságot követel tőletek. 


Ha elfáradtatok töltsetek Katica és Öko-totót, melynek helyes kitöltésével ajándékban részesülhettek.  

Gasztronómiai ajánlatunk: Csirkeragu leves –  Takács mester – Diós kevert

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink