Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2024. február 15.

Készíts velünk újrahasznosított játékokat a hétvégén!

Öko hétvége a Katica Tanyán

Ha jártál már nálunk, biztosan nem először hallod, hogy számunkra mennyire fontos környezetünk védelme!
Szeretnénk ha apró lépésekkel ezt te is segítenéd, mikor hozzánk látogatsz. Akár már a belépőjegy megváltásakor is megteheted ezt. Nálunk a belépőd egy részét fizetheted hulladékkal.  Ha van Katica Tagsági Kártyád, bátran hozz magaddal használt elemeket, kidobásra szánt telefont, vagy akár izzókat. Ezekért mind-mind Kis Katica Pontokat kaphatsz, ami biztosan jól fog jönni, ha épp nem túl kedvező a februári időjárás, hiszen beválthatod Kalandbarlangunkban falmászó jegyre, vagy akár mini bowling zsetonra is.

Garantáltan remekül fogtok szórakozni! Aki nem csak a testét, hanem agytekervényeit is megmozgatná, azt várja számtalan logikai és ügyességi játékunk, amik szintén itt találhatóak.
És hogy megmutassuk, hogyan lehet szórakoztató a hulladékfelhasználás, ezen a hétvégén változatos kézműves programokkal várunk mindenkit. Színes papírguriga autót készítünk. Megtudhatod hogyan lesz egy sörös dobozból repülő, vagy papírgurigából malom. Vízre bocsájthatod PET palack tutajodat. Ugye? Milyen izgalmas is lehet az újrahasznosítás…
Ha pedig játszanátok egyet, beltéri játékaink minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak. Töltsétek velünk a hétvégét ti is!


Gasztronómiai ajánlatunk: Sajtkrém leves – Pásztorhús – Túrós pite
 

 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink