Vissza

Hírek

Öko hétvége és Archery Tag

2021. augusztus 10.

Soron következő hétvégénk ismét az újrahasznosítás jegyében telik. Tartsatok velünk az Öko hétvégén! Augusztus 14-én pedig különleges programmal várunk az Íjász Aréna jóvoltából.

Öko hétvége és Archery Tag

Augusztus 14-15. között Öko hétvége lesz nálunk a Katica Tanyán. Az újrahasznosítás jegyében készítünk tojástartót hernyóval, papírguriga fával, és kupak pörgettyűvel.

Tudtad? Ha a Katica Tanyára látogatsz, nem csak új kalandokkal leszel gazdagabb, de kisebb ökológiai lábnyomot is hagysz. Nálunk a legfontosabb fejlesztési alapelv a környezetünkkel való harmóniában élés. Mit teszünk még a környezetünkért? Ide kattintva megismerheted Öko tudatunkat!

Adrenalin függők és csapatsportok szerelmesei figyelem!

Augusztus 14-én a Katica Tanya középkori váránál szervezi az Íjász Aréna taktikai csapatépítő játékának, az "Archery Tag"-nek nyílt játékát. A játékon belül lehetőségetek lesz a "Capture the Flag" játékmóddal is megismerkedni. Az "Archery Tag" olyan mint a paintball, csak ezt íjjal és nyílvesszővel játsszák, a "Capture the Flag" pedig röviden zászlórablást jelent. 

Kétféleképpen csatlakozhattok a játékhoz, mely 10 fő esetén kerül megrendezésre:

  • Katica Tanya napi belépővel: 7500 Ft/fő/2 óra, mely a Katica Tanya belépőt és a játék részvételi díját tartalmazza. Kérünk benneteket ezesetben részvételi szándékotokat előre jelezzétek az info@katicatanya.hu oldalon.
  •  Katica Tanya belépő nélkül: 5000 Ft/fő/2 óra, mely a játék részvételi díját + 1000 Ft belépési díjat tartalmaz az Élményközpontba. Ezesetben csak a játékhoz csatlakoztok, a Katica Tanya egyéb attrakcióit nem tudjátok használni.

Érdemes egész napra jönnötök, mert az Archery Tag mellett további 100 attrakció vár benneteket a Tanyán. Gyertek és próbáljátok ki ezt a fantasztikus csapatjátékot! 

További feltételekért, árakért kattintsatok az esemény linkjére: https://fb.me/e/3HHS5cYCr

Archery tag

Gasztronómiai ajánlatunk:  Fokhagymakrémleves —  Búbos hús héjában sült krumplival —  Mákos bögrés süti.

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink