Vissza

Hírek

Öko hétvége és gyermeknap a Katica Tanyán

2021. május 26.

Tegyél duplán jót a környezeteddel, legyél ezen a hétvégén is a Katica Tanya vendége! Az Öko hétvégi programok mellett a gyermeknapról sem feledkezünk meg!

Öko hétvége és gyermeknap a Katica Tanyán

Május 26. és 27. között Öko hétvégével és gyermeknapi meglepetéssel várunk Benneteket. Szeretnéd környezettudatosan élni mindennapjaidat? Az otthonodban felhalmozódott hulladékot jó helyen tudni, vagy valami hasznosat csinálni belőle?

Látogass el hozzánk a hétvégén, és készítsünk együtt papírgurigából autót, dióhéjból egérkét! Vegyél részt interaktív foglalkozásunkon, melyből megtudhatod, hogyan tudsz okosan vásárolni a boltban!

A belépő megváltásakor annak egy részét (családonként maximum 500 Ft értékben) is tudod haszontalanná vált műanyag palackokkal, összekötött újságpapírral, vagy sörös dobozokkal fizetni. Hozhatsz használt elemet, villanykörtét, vagy tönkrement telefont is, ajándék Katica Pöttyöt írunk jóvá tagsági kártyádon! 

Fizess hulladékkal!

Nem feledkezünk el a gyermekekről sem. Ezen a vasárnapon őket ünnepeljük egy különleges meglepetés programmal a Tópartunkon! Ha kíváncsi vagy, és szeretnéd jól érezni magad, itt a helyed! Az aktuális információkról pedig tájékozódj innen indulás előtt!

Gasztronómiai ajánlatunk: Zöldségleves – zöldséglepény – túrós palacsinta gyümölcs öntettel.

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink