Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2023. október 26.

A környezetvédelem egy nagyon fontos küldetése a Katica Tanyának. Ennek igyekszünk minél több alkalommal hangot adni, vendégeink felé is közvetíteni ennek fontosságát.

Öko hétvége a Katica Tanyán

Csak olyan attrakciót fejlesztünk, ami nem fogyaszt energiát, vagy, ha igen, azt mi magunk állítjuk elő megújuló forrásokból. A környezettudatosság egyik fontos szelete, hogy a hulladékot újra felhasználjuk. Foglalkozásainkon megmutatjuk, hogyan lehet egy értéktelen dologból használati tárgyat, játékot készíteni. Így lesz a PET palackból repülő, kupakból pörgettyű, a papírgurigából fa, és a tojástartóból hernyó. Izgalmasan hangzik, ugye? Ha ellátogatsz hozzánk nem csak ezekkel az érdekes kézműves foglalkozásokkal várunk. 

Október vége jellemzően tökéletes alkalom arra, hogy kimozduljunk a négy fal közül, és a természet szépségeit csodáljuk meg, egy-egy séta, vagy kirándulás alkalmával. A Katica Tanya, amellett, hogy biztosítja számodra a természet közeliséget, abban is kiváló partner, hogy a séta közben megpihenhess, ebédelhess, vagy a több mint 100 attrakcióink egyikével múlasd az időt. Így lehet összekapcsolni a jót a még jobbal. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Fokhagymakrém leves – Búbos hús héjában sült krumplival – Mákos bögrés süti

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink