Vissza

Hírek

Pünkösdi hétvége, Fafaragás és Gyereknap a Katica Tanyán

2023. május 25.

Ezen a hétvégén is rengeteg programmal várunk benneteket. Látogassátok meg a Katica Tanyát a hosszú hétvégén és ünnepeljétek velünk Pünkösd hétfőt.

Pünkösdi hétvége, Fafaragás és Gyereknap a Katica Tanyán

Nem fog csalódni, aki a Pünkösdi hosszú hétvége bármely napján a Katica Tanyát választja kikapcsolódásképpen. Hagyományos foglalkozásokkal és modern játékokkal várunk.  Eleink mesterségeinek jelentős része, mára művészetté lényegült. Rajtunk is múlik, hogy mi lesz a sorsuk a mesterembereknek és annak a tudásnak, amit ők birtokolnak. Az első – és talán legfontosabb – lépés, hogy megismerkedjünk velük és alkotásaikkal. A Katica Tanya programsorozata ebben segít az érdeklődőknek.

Most hétvégén Gosztonyi Zoltán faragómesterrel találkozhatnak az érdeklődők. A Népművészet Mestere fából, csontból és szaruból varázsol dísztárgyakat, vagy akár használati eszközöket. Ha ilyen csodákat nem is, de egy apró emléket te is készíthetsz magadnak a hagyományos eszközökkel. 

pünkösd

Gyermeknap alkalmából bohócos bohóckodással várjuk a kicsiket és nagyokat. Ha még ez sem elég program kavalkád, itt a helyed Pünkösd hétfőn, amikor te lehetsz Pünkösdi király és királylány választó ügyességi játékunk győztese. Ha nem sikerül, akkor se keseregj, hiszen mindenki készíthet saját díszes koronát.

Gasztronómiai ajánlatunk: Citromkrém leves – Grillezett csirkemell zöldfűszeres mártásban - Gyümölcsrizs

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink