Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Szalma és csuhé hétvégével, valamint VR Élménynappal várunk!

2020. október 21.

Ezen a hétvégén már az őszi szünetre hangolódunk. Ismét velünk tart Rostás Klára, hogy különleges dolgokat készítsen veletek szalmából, emellett egy vadonatúj programmal is készülünk. Tartsatok velünk!

Szalma és csuhé hétvégével, valamint VR Élménynappal várunk!

Ezen a hétvégén is izgalmas programokkal várjuk a Tanyára látogatókat! Október 23-25-i hosszú hétvégén Rostás Klára ismét ellátogat hozzánk, hogy szebbnél szebb szalma ékszert és csuhé figurát készítsünk közösen. Természetesen Nemzeti Ünnepünkről sem feledkezünk meg, emléklámpást is készíthettek nálunk ez alkalomból!

Október 24-én pedig egy vadiúj programmal is készülünk Nektek! A Mosolygyár Egyesülettel közösen VR, vagyis virtuális valóság élménynapot tartunk, melynek részleteiről ide kattintva olvashattok bővebben.

VR Élménynap

 

Ha őszi szünet, akkor vár a Katica Tanya! A levelek sárgulnak, majd lehullanak és az iskolából is lassan letelik a második hónap. Mit jelent ez? Az őszi szünet kezdetét! Egész héten, október 26-tól november 1-ig, minden nap, várunk Benneteket izgalmas tematikus és állandó programokkal, kül-és beltéren egyaránt, 9:00-19:00 óra között!

Gasztronómiai ajánlat: Frankfurti leves – sült oldalas tört burgonyával – almás pite

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  

 

Európai Uniós pályázataink