Vissza

Hírek

Szent András napja és adventi készülődés a Katica Tanyán

2023. november 23.

Elérkezett az adventi készülődés időszaka. Jövő héten gyújtjuk az adventi koszorúnk első gyertyáját, addig is készítsétek el velünk saját koszorútokat. Bár az évnek nemsokára vége, nálunk nem áll meg az élet: a hideg időben is rengeteg programmal és játékkal várunk benneteket ezen a hétvégén is.

Szent András napja és adventi készülődés a Katica Tanyán

Szent András meghozza számunkra az advent kezdetét. Ezen a hétvégén a népi hagyományoknak megfelelően férjjóslásra is számíthattok nálunk, de a férjjósló praktikák mellett adventi naptárat, adventi koszorút, vagy akár mandalát is készíthettek a Katica Tanyán. A programok ezúttal sem csak a gyermekek számára nyújtanak tartalmas kikapcsolódást, most is gondoltunk az összes korosztályra.

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz, úgy válik egyre elérhetőbbé a téli napforduló. Már csak egy hónapot kell várnunk, hogy rövidüljenek az éjszakák, és nőjön a napos órák száma. Ezzel együtt, mi olyan környezetben várunk, ahol nyugodtan megfeledkezhetsz a ködös délutánokról és a hideg napokról: beltéri attrakcióink fűtött tereinkben várják az érdeklődőket, így az időjárás nem akadályozhat meg senkit, hogy kikapcsolódjon a Katica Tanyán.

Kalandbarlangunkban számos ügyességi és logikai feladvány várja az érdeklődőket. Ha elfáradsz, éttermünkben kipihenheted magad, miközben a jóllakottságodról is gondoskodunk. Ha pedig csak egy üdítőre, vagy kávéra vágysz, azt is megtalálod a kínálatunkban.

akcio

 

Indítsd velünk a telet! Ünnepek előtti akció és feltöltődés a Katica Tanyán! 2023. november 17. és december 20. között az alábbi kedvezmények egyikével várunk benneteket!

Már meglévő és érvényes Pöttyös Katica Klubkártyával rendelkezők számára*: 

  • ajándékba adunk 1 falmászást VAGY
  • egy mini bowling játékot VAGY 
  • egy tetkó fújást.

Amennyiben nincs még Pöttyös Katica Klubkártyátok, most ingyenesen válthatjátok, hiszen ezen időszak alatt a kártya költségét elengedjük. Bővebb információt a Klubkártyáról itt találtok: https://katicatanya.hu/szolgaltatasok/katica-kartya.html

A fenti kedvezményeken túl Jeles Napok programsorozatunk részeként minden hétvégén más-más extra programmal és gasztronómiai ajánlattal készülünk. Gyertek, töltődjetek fel a Katica Tanyán!

*A felsorolt kedvezmény lehetőségek EGYIKE választható, családonként egyszeri, a belépés napján történő felhasználásra vonatkozik, valamint feltétele a Pöttyös Katica Klubkártya megváltása vagy megléte.

 

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Húsleves gazdagon – Narancsos–mézes kacsacomb – Túrós–narancsos kalácspuding

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink