Vissza

Hírek

Szezonnyitó lovagi hétvégével várunk a Katica Tanyán!

2020. június 3.

Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel lendülünk bele a nyárba! Ebben az évben mi is most találkozunk először lovagjainkkal a bezártság miatt, ami most már szerencsére csak a múlt.

Szezonnyitó lovagi hétvégével várunk a Katica Tanyán!

Június első hétvégéjén sok szeretettel várunk mindenkit, hogy részese lehessen egy rendkívüli középkori élménynek. Vegyünk részt együtt egy kis időutazáson! Tarts velünk a titokzatos középkorba és fedezzük fel közösen a régmúlt hagyományait!

A hozzánk ellátogató vendégek megismerkedhetnek a hagyományainkkal, kipróbálhatják a címerfestést, lehetőségük nyílik íjászkodni, sőt vívásoktatáson is részt vehetnek. Kipróbálhatják a deres és a kaloda eszközöket, megtekinthetnek egy igazi 13. századi hajítógép bemutatót (erről videót is láthattok a galériában), továbbá szerepel még a programban csatacsillag- és kelevézdobás is.

A múltidéző programok mellett természetesen a több mint 100 kül- és beltéri attrakciónk is rendelkezésetekre áll!

A középkori hétvégéhez hagyományos ételek illenek, így ehhez alakítjuk gasztronómiai ajánlatunkat: húsleves gazdagon — csülökpörkölt — diós guba.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.                                                           

 

Ne felejts előre regisztrálni online Katica Klubkártyát, mellyel elkerülheted a sorban állást a kasszánál és számos kedvezményt is kapsz! Részletekért kattints!

 

 

Európai Uniós pályázataink