Vissza

Hírek

Tavaszi szél vizet áraszt…

2022. március 16.

Miközben lassan kipattannak a fák rügyei, melyet a friss víz táplált, lehetőségünk van megemlékezni a vízről, mely minden élő éltetője. A víz világnapja! – Ennek szenteljük a következő hétvégénket, március 18 és 20 között.

Tavaszi szél vizet áraszt…

Az elmúlt hónapok borongós napjai, hetei, sőt hónapjai után, nagyszerű hír (lehet) számunkra, hogy március 20-tól, hivatalosan is beköszönt a tavasz. Bimbóznak a szerelmek, nyílnak a virágok. Mind a két eseményhez kitűnő helyszínt tudunk biztosítani. Nincs az az elgyötört lélek, aki ne feledkezne meg (persze, csak ha akar) a problémáiról, miközben suhan lefelé valamelyik csúszdánkon, pláne, ha a szabadtérin, ahol a szél az arcába csap. 

S miközben lassan kipattannak a fák rügyei, melyet a friss víz táplált, lehetőségünk van megemlékezni a vízről, mely minden élő éltetője.

2022. március 22. A víz világnapja! – Ennek szenteljük a következő hétvégénket, március 18 és 20 között.

Amellett, hogy a Katica Tanyán kimeríthetetlen mennyiségű információt kaphatsz a bolygónk megóvásáról, melyben a vízzel kapcsolatban is sok érdekes dolgot megtudhatsz; kézműves foglalkozásainkon, kifejezetten a víz inspirálta emléktárgyakat varázsolhatsz, szinte a „semmiből”.

Talán nem véletlen, hogy a tutajkészítést ajánljuk nektek, ami néhány, kidobásra szánt parafadugó és egyéb, szintén hulladékként kezelt apróságból megvalósítható. Ha inkább a rajzolást szereted akár egy halacskát is varázsolhatsz a papírra. Az alkotásod nem attól lesz szép, hogy tökéletesre sikerül, hanem attól, hogy te készíted.

viz vilagnapja katica tanya

Ha eddig bezárkóztál a hideg elől, itt az ideje, hogy kiszabadulj; ha korábban is ki merted dugni az orrodat, most ismét várunk, már kellemesebb, simogató napsugarakkal.

Gasztronómiai ajánlatunk: Patcai betyárleves – Zöldséggel töltött csirkemellfilé – Somlói galuska.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink