Vissza

Hírek

Tegyünk együtt a környezetünkért a Katica Tanyán!

2020. február 11.

Égetően sürgős, és megoldandó feladattá vált napjainkra bolygónk védelme. Ha környezettudatosan éled mindennapjaidat, Te is hozzájárulhatsz a sikerhez! Az otthonodban felhalmozódott hulladékot tudd jó helyen, csinálj hasznosat belőle!

Tegyünk együtt a környezetünkért a Katica Tanyán!

Mi segítünk neked ebben! Látogass el hozzánk a Katica Tanyára, a február 15-i hétvégén. Készítsünk együtt papírgurigából autót, vagy PET palackból tutajt, akár sörös dobozból repülőt!

A belépő megváltásakor annak egy részét (családonként  maximum 500 Ft értékben) is tudod haszontalanná vált műanyag palackokkal, összekötött újságpapírral, vagy sörös dobozokkal fizetni.  Járulj hozzá bolygónk egészségéhez, legyél ezen a hétvégén is a Katica Tanya vendége!

Hitvallásunk, hogy „a Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól vettük kölcsön”. Ha többet szeretnél tudni arról, hogy a Katica Tanya mit tesz a környezetünk megóvásáért akkor kattints az Öko-tudat menüpontra!

Tegyünk együtt a környezetünkért a Katica Tanyán!

Sőt mi több, egészen február végéig 50% kedvezménnyel próbálhatod ki a minibowling pályát és mászófalaink valamelyikét!

Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére: Babgulyás— Aranygaluska

Ne feledjétek, február végéig a hétköznapokon előzetes bejelentkezés szükséges, de péntektől vasárnapig szuper programokkal várunk Benneteket! További programjainkról itt olvashattok!

Európai Uniós pályázataink