Vissza

Hírek

Új kenyér ünnepe a Katica Tanyán: Agyagozás Falusiné Terjék Évával

2022. augusztus 18.

Ezen a hétvégén tarjuk legnagyobb nemzeti ünnepünket. Az Államalapításról való megemlékezésre mi volna méltóbb, minthogy első királyunkra, Szent Istvánra emlékezve, koronát készítsünk veletek és természetesen részt vehettek az „új kenyér” elkészítésében is. Az estét pedig tűzijáték helyett egy tüzes-golyó lövéssel zárjuk.

Új kenyér ünnepe a Katica Tanyán: Agyagozás Falusiné Terjék Évával

Ha pedig a múltba nézünk, tekintsünk egy ősi szakmára, ami ma már inkább művészet, mint hétköznapi tevékenység. Szombat-vasárnap Falusiné Terjék Évával agyagozhattok. A kezetek alatt, az élettelennek tűnő anyag hirtelen lelket kap. Évivel dolgozva pedig mindenki képes a csodára.

vízi-park

A fentiek mellett is még több mint száz attrakció vár rátok, amiből a várható kellemes meleg miatt kiemelnénk a fiatalok, és a régebb óta fiatalok számára is felüdülést nyújtó vízi-parkunkat. Természetesen mind szabadtéren, mind pedig a beltéri játékok várnak rátok a Katica Tanyán.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Zöldségkrémleves – Gránátos kocka– Almás pite

születésnap

A Katica Tanya nagykorúvá vált, melyet egy nagyszabású, 18. születésnapi rendezvénnyel ünneplünk meg 2022. szeptember 10.-én! A programokról és a 18 év történéseiről ezen a linken olvashattok. Addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken. 


 

 

 

Európai Uniós pályázataink