Vissza

Hírek

Várjuk együtt a Mikulást!

2019. december 2.

December 7-én 15:00 órai kezdettel minden kedves vendégünket szeretettel invitáljuk fergeteges Mikulás-ünnepségünkre, ahol egy általunk előadott kis műsorral szeretnénk kedveskedni azoknak, akik ellátogatnak hozzánk.

Várjuk együtt a Mikulást!

Nem titkolt szándékunk ezen a napon az úton lévő Mikulást is elcsalogatni ide hozzánk, a Katica Tanyára! Szent Miklós a szüleitől örökölt mesés vagyont a szegények és gyermekek megsegítésére fordította. A jó cselekedeteiről több legenda is ismert, ezekből alakult ki a Mikulás személye is. 
 
A Mikulás-ünnepségen kívül, Luca nap alkalmából megismerheted nálunk a Luca napi szokásokat is. De ez még nem minden! Készítünk csipesz rénszarvasokat és hópehely ablakdíszeket is. Ha meguntad a kézműveskedést, akkor kalandbarlangunk, csúszdaparkunk és további játszóalkalmatosságaink között biztosan megtalálod a neked valót! 

Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!  Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!

Ha azon gondolkozol, hogy mivel lepd meg szeretteidet karácsony alkalmából, van egy tippünk; a Katica Kártya kiváló ajándék a karácsonyfa alá. A ajándékkártyát a vásárláskor tetszőleges összeggel lehet feltölteni, és a Katica Tanyán több részletben is levásárolható a feltöltött összeg, illetve igény szerint újra feltölthető. Ezen kívül ajándékozhatsz még Éves Bérletet is, erről bővebben itt olvashatsz.

Gasztronómiai ajánlat: fokhagymakrémleves-cigánypecsenye-aranygaluska.

További programjainkról itt értesülhetsz.

 

 

Európai Uniós pályázataink