Vissza

Hírek

Várunk a nyári szünet utolsó hétvégéjén is!

2021. augusztus 26.

Tartsatok velünk ezen a hétvégén és búcsúztassuk a nyarat közösen a Katica Tanyán! Szervezzetek programot a szabadba az egész családnak! Számos játék közül válogathattok nálunk!

Várunk a nyári szünet utolsó hétvégéjén is!

A nyári szünet utolsó hétvégéjén is 9:00-19:00 óra között várjuk az egész családot egy közös élménygyűjtésre! 13 hektáron közel 100 játszóalkalmatosság vár rátok, tágas szabadtéri és beltéri szórakozási lehetőségekkel.

Száguldjatok még egy kört a nyár utolsó napjaiban! A megújuló energiát használó elektromos versenygokartok garantált adrenalint biztosítanak! 

Állataink barátságosak, kézhez szokottak, simogathatjátok őket bátran! Nemrégiben egy új lámalány érkezett hozzánk! Ha még nem tettétek, ismerkedjetek össze Zelmával. Zelma egy nagyon öntudatos és önálló hölgy, aki alig várja, hogy egy kis csemegét kapjon tőletek. Gyertek látogassátok meg!

Kevesebb mint 1 órányi autózásra vagyunk Balaton déli partjától, így ha még ott vagytok és rossz az idő, gyertek és csússzatok egyet beltéri csúszdaparkunkban vagy másszatok falat a Kalandbarlang mászófalain. 

Gasztronómiai ajánlatunk:  Burgonyaleves – Kárpáti borzaska – Rizsfelfújt.

Amennyiben nagy létszámú családi, céges, oktatási intézmény által szervezett rendezvényhelyszínt keresel, klikk ide! 

 

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink