Vissza

Hírek

Vízkereszt a Katica Tanyán

2023. január 5.

Kezdődjön az év a Katica Tanyával! Remek évindító programokkal várunk titeket január első hétvégéjén, hiszen a téli szünet minden napján nyitva vagyunk, január 8-ig.

Vízkereszt a Katica Tanyán

Az év első ajánlója mivel mással kezdődhetne, minthogy boldog és eredményekben gazdag új esztendőt kívánjunk minden eddigi és leendő vendégünknek. Túl az év eleji fogadalmakon, vagy akár már azok megszegésén is, ideje egy kicsit kikapcsolódni. A téli szünet minden napján várunk benneteket szeretettel! A téli szünet után pedig minden hét végén, péntektől vasárnapig tartunk nyitva és fogadunk benneteket a megszokott jó hangulattal és az izgalmas programjainkkal.

Kézműveskedésben nem lesz hiány a január 7-8-i hétvégén: Boszorkány készítés, Három királyok bábok készítése fakanálból, fonalból, majd Madártorta öntés, és madáretető készítés (ez utóbbi PET palackból) várja a hozzánk érkezőket.

gokart

Természetesen minden attrakciónk, amelyet nem gátol az éppen aktuális időjárás, szeretettel vár benneteket, így akár száraz időben, az elektromos gokart is fantasztikus kikapcsolódást nyújthat. Egy igazi adrenalin löket, amit érdemes a nyolc méteres mászófalunk meghódításával még pluszban megkoronázni.

Gasztronómiai ajánlatunk: Orjaleves – Zselici vaddisznópörkölt – Lekváros bukta

Január 8-ig, a meghosszabbított téli szünetben MINDEN NAP nyitva leszünk!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink