Szolgáltatások

Többnapos családi kikapcsolódás

Ha az összes játékunkat ki szeretnéd próbálni, több napra kell hozzánk jönnöd és élvezni a Katica Tanya vendégszeretetét!

  • Tartózkodásotok várható költségének megállapításához használd árkalkulátorunkat ide kattintva
  • Online családi szállásfoglalást könnyen, gyorsan intézheted a Szállások menüpontból.

Különböző típusú szálláshelyeink minden igényt kielégítenek, legyen szó a turistaházakról, az apartmanokról, vagy a faházakkal is ellátott kempingről. Ez utóbbiban sátorhelyek mellett lakókocsik elhelyezése is megoldott. Minden szálláshelyünk jól felszerelt konyhával is rendelkezik. Szállóvendégeink számára kedvezményes belépőt biztosítunk!

Hangulatos éttermünk, és szabadtéri teraszunk változatos, ínycsiklandó ételekkel várja nemcsak ebédidőben, hanem igény szerint több alkalommal (reggel és este) is az éhes hasakat.

Nagyon szívesen ajánljuk a környékbeli partnereinket, akik szintén tartalmas szabadidős programokat nyújtanak. Róluk többet ide kattintva tudhatsz meg.


Hisszük és valljuk, hogy Te, mint potenciális látogatónk, élményt keresel. Az élménynek a mi megközelítésünk szerint három eleme van, amelyből a Katica Tanya mindhármat tudja biztosítani:  a minőségi, és pénztárcához illeszkedő szállásválasztékot, a kiváló ellátást, és szabadidős programok tucatjait.

Európai Uniós pályázataink