Facebook Twitter Instagram

Keresés

divider

Szolgáltatások

Többnapos családi kikapcsolódás

ÁrajánlatkérésÁrajánlatkérés

Ha az összes játékunkat ki szeretnéd próbálni, több napra kell hozzánk jönnöd és élvezni a Katica Tanya vendégszeretetét!

Különböző típusú szálláshelyeink minden igényt kielégítenek, legyen szó a turistaházakról, az apartmanokról, vagy a faházakkal is ellátott kempingről. Ez utóbbiban sátorhelyek mellett lakókocsik elhelyezése is megoldott. Minden szálláshelyünk jól felszerelt konyhával is rendelkezik.
Hangulatos éttermünk, és szabadtéri teraszunk változatos, ínycsiklandó ételekkel várja nemcsak ebédidőben, hanem igény szerint több alkalommal (reggel is, és este is) az éhes hasakat.
Szállóvendégeink számára kedvezményes belépőt biztosítunk!
Nagyon szívesen ajánljuk a környékbeli partnereinket, akik szintén tartalmas szabadidős programokat nyújtanak. Róluk többet itt tudhatsz meg.
Hisszük és valljuk, hogy Te, mint potenciális látogatónk, élményt keresel. Az élménynek a mi megközelítésünk szerint három eleme van, amelyből a Katica Tanya mindhármat tudja biztosítani:  a minőségi, és pénztárcához illeszkedő szállásválasztékot, a kiváló ellátást, és szabadidős programok tucatjait.