Vissza

Hírek

Gyertya napok a Katica Tanyán

2022. október 12.

Csempéssz némi fényt a mindennapjaidba. Látogassatok el hozzánk az október 15-16-i hétvégén és készítsünk együtt gyertyákat, hogy azok fénye megvilágítsa otthonunkat és melengesse szívünket!

Gyertya napok a Katica Tanyán

Az év második felében szemmel láthatóan rövidülnek a nappalok, így a sötétedés sokkal előbb köszön be az ablakokon. Mivel az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap a takarékoskodás, ráadásul az ősz szomorkásabb hangulatát sem árt feldobni egy kis romantikával, éppen ideje egy kis gyertyafénynek :)

Minden otthonban van néhány gyertya, ha máshonnan nem, hát a legutolsó születésnapi tortáról… de ha még sincs, akkor ezen a hétvégén megtanulhatod nálunk a gyertyakészítés rejtélyét, házilag. Emellett számos ötletet adunk, hogy milyen módon tudod ezt az egyszerű eszközt szebbé, érdekesebbé varázsolni. Várunk benneteket gyertyadíszítéssel, gyertyamártással, gyertyaöntéssel és gyertyasodrással.

egokart

Bár már azon gondolkodunk, hogy elég lesz-e egy kardigán, azért még számtalan kültéri attrakcióval várunk benneteket a hűvösebb idő ellenére is. Száraz idő esetén továbbra is várunk benneteket az elektromos gokart pályánkon, ahol a sebesség és az adrenalin szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek.

csuszdahaz

A beltéri játékaink pedig folyamatosan rendelkezésetekre állnak. Beltéri játszóink minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást jelentenek, akár a Csúszdaházat, akár a Kalandbarlangot szeretnétek meglátogatni. 

Ebben a hónapban ingyen kaphat Klubkártyát az, aki online regisztrál vagy a helyszínen kiváltja azt. Azokról sem feledkezünk meg, akiknek már van Klubkártyájuk: ők 2 extra ponttal gazdagodnak minden októberi látogatásuk folyamán. A kártya, vagy a kártyán található QR kód bemutatása feltétele a jóváírásnak.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Palócleves – Rablóhús – Tiramisu
 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink