Vissza

Hírek

Húsvét és tavaszi szüneti napok

2023. április 6.

A húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe. A Biblia szerint Jézus pénteki keresztre feszítése után a harmadik napon vasárnap feltámadt. Halálával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával győzedelmeskedett a halál felett.

Húsvét és tavaszi szüneti napok

A valláson kívül a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének, és a termékenységnek az ünnepe. Az emberek szerették volna a bő termést, és az állatok szaporulatát kívánni. Így kötődik a nyúl a tojáshoz, mivel a nyúl szapora állat a tojás pedig magában hordozza az élet ígéretét.

Ha húsvét, akkor Katica Tanya! A tavaszi szünet minden napján 10:00-19:00-ig várjuk a húsvétolni, játszani vágyó családokat! Színes kézműves programokkal, kül-, és beltéri játékok hadával varázsoljuk élményekkel telivé az ünnepet! Ünnepi programjainkról a www.katicatanya.hu/programok linken tudsz tájékozódni!

kislama

Aki pedig nem hallott, még róla, 2023 tavaszának legörvendetesebb híre, hogy Samu és Zelma nászából végre kisláma született. Nem is akármilyen: egy hosszú lábakon imbolygó hófehér szőrpamacs, aki igazi meglepetésként érkezett, hiszen nem is sejtettük, hogy jönni fog. Vegyél részt névadó játékunkon te is, további információt itt találsz.

Gasztronómiai ajánlatunk: gyümölcsleves – sült csirkecomb burgonyapürével – császármorzsa

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink