Vissza

Hírek

Ajándékozz élményt Húsvétra!

2020. április 9.

Több mint 10 éve nem fordult elő, hogy nélkületek teljenek a húsvéti ünnepek. Nélkületek kell tojásokat keresnünk és csak magunknak főzünk húsvéti sonkát.:)

Ajándékozz élményt Húsvétra!

Nagyon furcsa érzés ez nekünk, gyerekzsivaj mentesek lesznek ezek a napok (is). Várjuk mikor nyithatunk meg újra. Addig is, ha még nincs húsvéti nyuszi ajándék ötletetek, a Katica Kártya továbbra is remek választás, hiszen 5 évig érvényes. Addig csak látjuk egymást...

Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!  Ajándékozz élményt Húsvétra!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az online megvásárolt Katica Kártyát elkészítjük, de helyette egy PDF utalványt küldünk e-mailben, amit akár kinyomtatva, akár tovább küldve átadhatsz ajándék gyanánt. Az ajándékozott látogatásakor az utalvány felmutatásával személyesen kapja meg a Katica Kártyát. Inkább nem adnánk postára, ezért most a postaköltségtől is eltekintünk. Kattints a részletekért!

De jó volt a Katica Tanyán!

Üres nélkületek ez a 13 hektár... Arra gondoltunk, hogy addig, amíg nem látjuk egymást idézzük fel a közösen szerzett élményeket, boldog pillanatokat! Küldjétek el "De jó volt a Katica Tanyán!" jeligére a kedvenc élményetekre emlékeztető képet, videót vagy leírást az info@katicatanya.hu e-mail címre, vagy Facebook oldalunkra!  

 

Európai Uniós pályázataink