Vissza

Hírek

Karácsonyi hangulattal várunk a Katica Tanyán!

2019. december 18.

Elbúcsúztunk a Mikulástól, úton van a Jézuska minden kedves kis és nagy gyermekhez. A hétvége beköszöntével pedig eljön a várva várt téli szünet is, mely reméljük, sok örömmel teli pillanatot hoz mindnyájunknak!

Karácsonyi hangulattal várunk a Katica Tanyán!

Ne feledjétek a téli szünet alatt is várunk benneteket minden nap reggel 9-től este 7 óráig!

Karácsony előtt még töltsünk el együtt egy csudajó hétvégét és készüljünk közösen varázslatos ünnepi  hangulatban, a meleg cserépkályha mellé gyűlve. Az angyalkákra várva készítünk majd csillagfüzért, karácsonyi medált, üdvözlőlapot és hógömböt is.

Gasztronómiai ajánlat: csontleves-borzas csirke rizi-bizivel-bejgli

A kézműveskedés után, beltéri játékaink sokasága vár rád! Többek között foci biliárd, kirakós és egy egész játéktár áll rendelkezésetekre! 

A szünetben hozzánk ellátogatók elsőként csatlakozhatnak a Pöttyös Katica Klubhoz, melynek részleteiről itt olvashattok! 

Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!  Ajándékozz élményt karácsonyra szeretteidnek!

Ha azon gondolkozol, hogy mivel lepd meg szeretteidet karácsony alkalmából, van egy tippünk; a Katica Kártya kiváló ajándék a karácsonyfa alá. A ajándékkártyát a vásárláskor tetszőleges összeggel lehet feltölteni, és a Katica Tanyán több részletben is levásárolható a feltöltött összeg, illetve igény szerint újra feltölthető. Ezen kívül ajándékozhatsz még Éves Bérletet is, erről bővebben itt olvashatsz.

További programjainkról itt értesülhetsz.

 

 

Európai Uniós pályázataink