Vissza

Hírek

Katica és nyárvégi iskolaváró napok

2019. augusztus 21.

Nyakunkon a szeptember. Ez a nyár végét jelzi ugyan, de a jó hangulatról és a Katica Tanyáról így sem kell lemondanotok! Látogassatok el hozzánk és hangolódjunk együtt a sulira!

Katica és nyárvégi iskolaváró napok

A Katica Tanyán ugyanis egész évben adott a jókedv, nevetés és önfeledt játék. A kánikulák után a frissebb levegő még inkább élvezhetővé teszi a 12 hektáron lévő kül -és beltéri játékokat. Hozzuk ki együtt a lehető legtöbbet a nyár utolsó napjaiból! Jeles napjaink keretén belül hétvégén az iskolára készülünk fel. Mielőtt újra vagy életetekben először suliba indulnátok, készítsetek velünk katicás könyvjelzőt, kulcstartót, mappát és órarendet. Így könnyen visszaemlékezhettek Katica Tanyás kalandjaitokra.

Gasztronómiai ajánlat: burgonyaleves – kárpáti borzaska - rizsfelfújt

Állandó programjaink mellett megkukkanthatjátok legújabb kis büszkeségünket a pár hetes láma bébit, aki augusztus 11-én 7:00-kor látta meg a napvilágot a Katica Tanyán! Zsófi hófehér selymes szőre, és bájos pofija garantáltan mindenkit levesz a lábáról! Gyere, és látogass el hozzánk, nem fogod megbánni!

A nyári melegben enyhülést ad a tópartunk, és egyedülálló Víziparkunk. Vagy száguldjatok legújabb attrakciónkkal, a 420 méteres elektromos versenygokart pályánkon lévő gokartokkal!

 

További programjainkról itt értesülhetsz.

Európai Uniós pályázataink