Samu feleséget talált!

Samu feleséget talált!

Végre megtalálta az igazit Samu, a Katica Tanya fiú lámája!

Idén februárban, egy év hiába való keresés után adtuk fel azt a társkereső hirdetést, amely meghozta az eredményét és Samu, a patcai agglegény lámavégre megtalálta szíve választottját! Tegnap egy sajtónyilvános lámaszertartás keretein belül, Balázs Andi anyakönyvvezetésével vált hivatalossá a frigy. 

Valentin napon adtuk fel több társkereső oldalra a hirdetést, hogy Samu, a patcai láma feleséget keres. A hirdetésben szerepelt, hogy Samu, a délceg láma hiába rendelkezett sok baráttal, a beteljesületlen szerelem mégis kedvét szegte. Hála az óriási érdeklődésnek és segíteni akarásnak, a közösségi média erejével megtalálta a párját a gyönyörű szép, barna szőrű Saci személyében és ezt egy lámákhoz méltó menyegzőn tették hivatalossá.

A két lámaimádó tanú korábbi felhívásunkra jelentkezett, hogy a lámapár magyar hangjai legyenek és olvassák fel a lámaesküket, amelyben az örök hűség mellett megfogadták, hogy ezentúl közösen fogadják a Katica Tanyára érkező vendégeket. Habár Samu sokáig várta, hogy megtalálja az igazit, a szerelem nem versenyistálló, ellenben van, ahol a szintidő igenis számít, mint például egy versenygokart-pályán. Samu és Saci tanúi pedig 1-1 tiszteletkört tettek a nagyközönségnek a június 27-én átadott elektromos versenygokartokkal, hogy ezzel indítsák útjára az ifjú párt. 

Samu és Saci pedig boldogan futják a most már közös karámjukban a köröket, miközben mindenki arra vár, vajon mikor érkezik meg az első kis láma, akinek a keresztelője hasonlóan nívós esemény lesz. 

Itt megnézhetitek az esküvő videó összefoglalóját :)

Itt pedig az esküvőn készült képeket lapozhatod végig :)

Gyertek el hozzánk és nézzétek meg az ifjú párt!