Vissza

Hírek

A Katica Tanya a Forbes Fenntarthatósági listáján

2022. június 16.

A Forbes Magyarország 2022-ben először állította össze Forbes Levegő listáját, amelyen a Katica Tanya a 4. helyezést érte el.

A Katica Tanya a Forbes Fenntarthatósági listáján

Nagy büszkeség a számunkra, hogy a TOP 20 fenntarthatósági projekt között lehetünk, a turisztikai szektort pedig egyedül képviseltük a listán. Reméljük a kezdeményezés eléri célját és egyre több vállalkozás kezd el átállni a fenntartható működésre. Ha kíváncsiak vagytok mi mindent teszünk a környezetért kattintsatok: https://katicatanya.hu/oko-tudat.html
 
Köszönjük nektek, hogy évről-évre minket választotok és ezzel bizonyítjátok, hogy a kikapcsolódás is lehet környezettudatos! Ne feledjétek mottónkat: "A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól vettük kölcsön". Ebben a szellemben várunk benneteket továbbra is szeretettel!
 
A Forbes Levegő listáról bővebben itt találtok információt: 
https://www.forbes.hu/extra/levego-lista-fenntarhatosagi-projektek/lista/katica-tanya 
 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink